Tryck på ENTER för att söka
Stäng av

Artiklar

Insemination - vem rekommenderar denna procedur och vem är emot?

Dr. Rokicki svarar på dessa frågor i en speciell intervju.Vi uppmuntrar ständigt par att delta i en klinisk prövning av ett läkemedel som förbättrar insemineringens effektivitet. Studien genomförs på InviMed-klinikerna i Warszawa och Poznań. Vi pratar med en erfaren gynekolog och medicinsk chef för InviMed Warszawa om Tomasz Rokicki om vad insemination är, vem som rekommenderas och varför det är värt att delta i studien.

Läs mer

Embryoklasifikation

Varje par som beslutar att behandla infertilitet med in vitro-metoden kommer i kontakt med embryologisk dokumentation. En av informationen som den innehåller är klassen av embryon som erhållits till följd av in vitro-befruktning. Robert Szachoń, en embryolog från InviMed-kliniken för infertilitetsbehandling i Katowice, hjälpte oss att utforska detta svåra, men utan tvekan, livsämne.

Läs mer

Tidigt klimakterie

6 symtom som väcker din oro

Läs mer

Infertilitet och barnlöshet

Två olika ansikten på ett problem

Läs mer

Mitt barn

När jag träffade Rafał visste jag inte omedelbart att han skulle bli far till mina barn. Lite klumpig, lite för högt, men mycket charmig. Jag gillade honom och han sökte mina gynnar mycket. För mig var han en "betahane". Han hade inte det alfaelementet, som alltid lockade mig till män. Men han vann mitt hjärta - uppväxt, personlig kultur, humor och vård för mig. Varje dag insåg jag att jag skulle vilja få ett barn.

Läs mer

One way or another

Det började ett ögonblick efter min 33-årsdag. Jag började gå upp i vikt från ingenstans. När jag kunde inte ta på mina favoritjeans gick jag på en hård diet. Jag började uppmärksamma vad jag åt. Jag var oroad.

Läs mer

Jag kommer att bli en mamma ...

Jag heter Aneta och jag är mamma till den lilla Ola i tre år. Jag tvekade länge om jag skulle berätta historien om min lycka, som skulle inte ha varit möjlig om det inte hade varit för antagandet av ett ägg. Jag tror emellertid att i det här fallet inte sättet, men just målet var det viktigaste – att bli mamma.

Läs mer

Hur ökar chanserna för framgång i in vitro?

Faktorer som påverkar IVF-framgång vid användning av donatorägg

Läs mer
Visa mer
Zgłoś się do programu refundacji in vitro

Wypełnij formularz

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Informacje podstawowe dotyczące przetwarzania danych osobowych

Administrator danych: Medi Partner Sp. z o.o., Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa, KRS 0000415680, NIP 1080012631, Kapitał zakładowy - 11 748 300,00 zł, Sygnatura RDF/333576/21/928.

Cele przetwarzania: umówienie i obsługa konsultacji informacyjnej z położną, obsługa zgłoszeń i opinii, przekazanie materiałów informacyjnych, marketing własnych produktów i usług;

Podstawy prawne przetwarzania: profilaktyka zdrowotna oraz zarządzanie udzielaniem usług z nią związanych, Twoja zgoda, Nasz uzasadniony interes.

Prawa związane z przetwarzaniem danych: prawo do wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych; prawo dostępu do danych osobowych; inne prawa, o których mowa w szczegółowej informacji o przetwarzaniu danych.

Odbiorcy danych: Podmioty przetwarzające dane osobowe w imieniu Medi Partner Sp. z o. o.

 Szczegółowe informacje o przetwarzaniu danych osobowych

Informacje podstawowe dotyczące przetwarzania danych osobowych

Administrator danych: Medi Partner Sp. z o.o., Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa, KRS 0000415680, NIP 1080012631

Cele przetwarzania: Zapis na listę osób zainteresowanych rządowym programem dofinansowania procedur in vitro oraz informowanie o zmianach prawnych w tym zakresie oraz uruchomieniu zapisów.

Podstawy prawne przetwarzania: Twoja zgoda.

Prawa związane z przetwarzaniem danych: Prawo do wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych; prawo dostępu do danych osobowych; inne prawa, o których mowa w szczegółowej informacji o przetwarzaniu danych.

Odbiorcy danych: Podmioty przetwarzające dane osobowe w imieniu Medi Partner Sp. z o. o.

Szczegółowe informacje o przetwarzaniu danych osobowych


Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.