Tryck på ENTER för att söka
Stäng av

Mitt barn

Mitt barn

När jag träffade Rafał visste jag inte omedelbart att han skulle bli far till mina barn. Lite klumpig, lite för högt, men mycket charmig. Jag gillade honom och han sökte mina gynnar mycket. För mig var han en "betahane". Han hade inte det alfaelementet, som alltid lockade mig till män. Men han vann mitt hjärta - uppväxt, personlig kultur, humor och vård för mig. Varje dag insåg jag att jag skulle vilja få ett barn.

Efter två års relation började vi tänka på en bebis. För det första året struntade vi i preventivmedel. Ingenting kom av det. Under tiden föddes hans brors barn. Hela hans familj var kär i barnet. Glädjen var oändlig och jag blev ledsen. Under flera dagar kunde de beräkna vilka delar av kroppen, ansikten och beteenden som barnet hade ärvt från sin pappa och vilka från deras mor. - Bebisen har pappas fötter. Identiskt krokad stortå - svärfar skrattade. - Och hans fransar är som Aśkas, så tjocka och långa. Fina. Svärmor var glad.

Efter två års ansträngningar beslutade vi äntligen att gå till en infertilitetsbehandlingsklinik. Prov först. Det visade sig att Rafał har fantastiska resultat, både allmänna och sperma test visade att problemet inte är på hans sida. Min diagnos var lite längre. Studier har bekräftat läkarens misstankar. Min äggstocksreserv - trots den unga åldern eftersom jag var drygt 30 - var väldigt låg, faktiskt försumbar.

Gråt först. Smärta och ångest. Jag skyllde mig själv att jag inte skulle ge mitt älskade barn. Jag ville till och med lämna honom så att han kunde forma sitt liv och starta en familj med någon annan. Idag tror jag att jag inte riktigt ville lämna. Jag ville att han skulle stoppa mig. Att han skulle säga att vår kärlek är den viktigaste och att vi kommer att överleva den. Han gjorde det. Som om han läste mitt sinne.

Vi började prata om adoption. För tillfället utan att berätta för någon våra problem eller idéer. Sedan, när vi letade efter information om detta ämne, hittade vi en artikel av en läkare på en av infertilitetsklinikerna om antagande av ägg. Även om denna lösning tidigare föreslogs av läkaren, avvisade jag den mentalt eftersom jag inte kom ihåg om den.

Vi fattade ett beslut. Donation av ägg var en bättre lösning för oss - här talar jag subjektivt. Genetiskt skulle det vara min mans barn och jag skulle bära dem under mitt hjärta i 9 månader. Det måste skapa ett band, tänkte jag.

Vi började ansträngningar och sökte en givare. Hos InviMed var denna procedur verkligen kort. Några månader senare lyssnade vi på vårt barns hjärtslag under ultraljud.

Vi har inte berättat för någon i vår familj eller vänner om våra problem eller adoptioner.

I dag skriker morföräldrar fortfarande över vad vår dotter ärvde från pappa och vad från mamma. - Ania har en så trevlig bit, Rafał har alltid haft problem med det. - Hon går som Ania! - Precis som Ania lägger håret bakom örat! - Gena, du väljer inte det! - Dessa och liknande meningar lyder i våra familjhem när vi besöker dem med älskade barnbarn.

Matilda är vår dotter. Min och Rafałs. Även om hon inte föddes från min cell. Hon föddes från mitt hjärta, under vilken hon tillbringade 9 månader. Hon växte upp i min kärlek, som jag har gett henne i 5 år. Det är viktigare än gener. Från den första dagen, när jag hörde hennes hjärta slå och det ögonblick som vi träffade henne liggande på mitt bröst strax efter att jag födde, visste jag att hon var MIN babis.

Zgłoś się do programu refundacji in vitro

Wypełnij formularz

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Informacje podstawowe dotyczące przetwarzania danych osobowych

Administrator danych: Medi Partner Sp. z o.o., Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa, KRS 0000415680, NIP 1080012631, Kapitał zakładowy - 11 748 300,00 zł, Sygnatura RDF/333576/21/928.

Cele przetwarzania: umówienie i obsługa konsultacji informacyjnej z położną, obsługa zgłoszeń i opinii, przekazanie materiałów informacyjnych, marketing własnych produktów i usług;

Podstawy prawne przetwarzania: profilaktyka zdrowotna oraz zarządzanie udzielaniem usług z nią związanych, Twoja zgoda, Nasz uzasadniony interes.

Prawa związane z przetwarzaniem danych: prawo do wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych; prawo dostępu do danych osobowych; inne prawa, o których mowa w szczegółowej informacji o przetwarzaniu danych.

Odbiorcy danych: Podmioty przetwarzające dane osobowe w imieniu Medi Partner Sp. z o. o.

 Szczegółowe informacje o przetwarzaniu danych osobowych

Informacje podstawowe dotyczące przetwarzania danych osobowych

Administrator danych: Medi Partner Sp. z o.o., Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa, KRS 0000415680, NIP 1080012631

Cele przetwarzania: Zapis na listę osób zainteresowanych rządowym programem dofinansowania procedur in vitro oraz informowanie o zmianach prawnych w tym zakresie oraz uruchomieniu zapisów.

Podstawy prawne przetwarzania: Twoja zgoda.

Prawa związane z przetwarzaniem danych: Prawo do wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych; prawo dostępu do danych osobowych; inne prawa, o których mowa w szczegółowej informacji o przetwarzaniu danych.

Odbiorcy danych: Podmioty przetwarzające dane osobowe w imieniu Medi Partner Sp. z o. o.

Szczegółowe informacje o przetwarzaniu danych osobowych


Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.