Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Varför välja en InviMed-klinik?

 • HOS OSS BLIR 89 % GRAVIDA

  InviMeds kliniker ligger i topp i Europa sett till antal framgångsrika behandlingar. Av våra patienter blir 89 % gravida. 65,2 % av äggdonationerna och 43 % av IVF-behandlingarna lyckas på första försöket. Vår framgång beror på en kombination av medicinsk expertis, individuella behandlingar samt metoder och teknik som finslipats genom åren.

 • VÅR KUNSKAP OCH ERFARENHET

  I över 14 år har vi hjälpt människor att uppfylla sina drömmar om att få barn. Våra vårdteam består av internationellt erkända läkare som tillsammans har över 85 års erfarenhet.

  Vi ingår i Medicover, en svenskägd vårdkoncern som är den största privatägda leverantören av sjukvård i centrala och östra Europa. Det gör att vi alltid kan erbjuda våra patienter bästa möjliga medicinska kunskap och vård.

 • VI HÅLLER RIMLIGA PRISER

  Hos oss sparar du upp till 18 000 kronor jämfört med kliniker i Storbritannien eller Spanien. Självklart tummar vi varken på effektiviteten eller patientsäkerheten. Dra fördel av en förstklassig medicinsk vård till lägre kostnad i Polen. Priserna är tydligt satta och innehåller inga dolda kostnader. En fullständig äggdonationsbehandling kostar t.ex. 40 000 kronor.

 • INDIVIDUELL BEHANDLING

  Varje fall är unikt – därför blir din behandling det också. Alla våra patienter får en individuellt utformad behandlingsplan och en personlig läkare som följer med under hela behandlingen. Vården inleds med en detaljerad första diagnos som gör att vi kan skräddarsy behandlingen utifrån patientens behov. På så sätt får alla så goda förutsättningar som möjligt att bli med barn.

 • PÅ DITT EGET SPRÅK

  Våra samordnare kan kommunicera med dig på engelska, tyska, svenska eller polska. Det gör att du som patient kan vara säker på att få bästa tänkbara vård utan några språkliga hinder.

 • MYCKET GODA BEHANDLINGSRESULTAT

  InviMed har fått stor uppmärksamhet för sina mycket goda behandlingsresultat inom fertilitet. Vi följer eller överträffar de standarder som krävs av organisationer som Världshälsoorganisationen (WHO), European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE) och American Society for Reproductive Medicine (ASRM). InviMed genomgår också regelbunden revision, utförd av internationella konsulter och partner.

 • MODERNA KLINIKER MED GODA KOMMUNIKATIONER

  Samtliga InviMeds kliniker är utrustade för att kunna utföra världens mest avancerade fertilitetsbehandlingar. Vi finns mitt i Europa, i fem polska städer där alla kliniker ligger en kort biltur från närmsta internationella flygplats. Här finns också en mängd hotell där du kan bo bekvämt under dina besök.

Varje gång jag tar på mig läkarrocken vet jag: I dag kommer vi att förändra någons liv till det bättre. Mycket bättre. Jag vill inte byta den känslan för allt i världen.
robert-gizler-invimed-wroclaw.jpgRobert Gizler, läkare, med.dr. chef för medicinska frågor

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter