Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Planera ditt besök

Warszawa

Den första InviMed-kliniken öppnade i Warszawa 2001. Hit kommer besökare från en rad olika europeiska länder samt USA.

Warszawa ligger i hjärtat av Europa och är med sin rika historia ett populärt resmål. Det är också Polens huvudstad, med över 2,3 miljoner invånare.

Gdynia (nära Gdansk)

Kliniken vid Östersjöns strand öppnades för att betjäna Trestadsregionen. Den är ett naturligt val för invånarna i norra Polen och våra skandinaviska patienter.

Trestadsregionen består förutom Gdynia av de stora städerna Gdansk och Sopot. I dag har Gdynia över en kvarts miljon invånare och staden är ett viktigt centrum för sjöfart, internationell handel, vetenskap, kultur och turism.

En vanlig taxiresa till Gdynia kostar ca 50 zl.


 Du kan också resa med tåg som tar dig från flygplatsen till huvudstationen i Gdynia. Resan tar 20 minuter och sedan kan du gå till kliniken, det tar ca. 5 minuter. Du kan också planera dina resor i kollektivtrafiken med Jakdojade.  

Wroclaw

InviMed är Wroclaws första och största fertilitetsklinik. Hit kommer många av våra tyska patienter.

Wroclaw är en modern stad med en rad kulturella nöjen och sevärdheter. Här bor över en halv miljon människor.

Poznan

Kliniken startades för våra patienter i västra Polen, men har i dag specialiserat sig på patienter från Tyskland.

Poznan är platsen där Nya Europa möter Västra Europa. Det är en storstad med över en halv miljon invånare och ligger i Polens ekonomiskt mest utvecklade region, inte långt från Berlin.

Katowice

InviMeds nyaste klinik öppnades för våra patienter i regionen Schlesien. Tack vare de goda flygförbindelserna besöks den i allt högre utsträckning även av utländska patienter, särskilt från Storbritannien.

Katowice ligger i regionen övre Schlesienär och är södra Polens centrum för vetenskap, kultur, industri och affärsliv.

Det är en fröjd att arbeta med ett team av proffs som jag kan lita på. Vad vi än behöver göra för att hjälpa patienten så vet jag att varje steg i processen genomförs med den omsorg och skicklighet som man kan vänta sig av de allra bästa läkarna och sköterskorna.
dorota-kuka-panasiuk-invimed-katowice.jpgDorota Kuka-Panasiuk, läkare, med.dr.

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.

Warszawa

Rakowiecka 36
02-532, Warszawa

Visa karta

Gdynia

10 Lutego 16
81-364, Gdynia

Visa karta

Wrocław

Dąbrowskiego 44
50-457, Wrocław

Visa karta

Poznań

Strzelecka 49
61-846, Poznań

Visa karta

Katowice

Piotrowicka 83
40-724, Katowice

Visa karta