Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

IVF Klinik

InviMed har flera välrenommerade och uppskattade IVF kliniker runt om i Polen. Vi tror att kvinnor med en beslutsamhet inför valet att skaffa barn blir de allra bästa mammorna. Även om dina utsikter för att få ett barn på traditionellt vis är dåliga, är chansen trots allt stor att din dröm går i uppfyllelse.

Vi vet att din historia inte är lik någon annans, därför strävar vi efter att utöver specialiserad kompetens erbjuda en flexibel, trygg och personlig service som möter just dina behov. Tillsammans med Invimed tar du första steget mot att skapa en familj.

IVF klinik med toppresultat

Vi är nöjda över att ha världens mest tacksamma arbete. Varje dag får vi nämligen chansen att sätta nya liv till världen – och förverkliga våra kunders önskan. Till vår IVF klinik vänder sig kvinnor och par som på ett eller annat sätt har svårigheter med att bli gravida.

Det kan bero på alltifrån avsaknad av ägglossning, låg fertilitet hos den manliga partnern eller vid tidigt klimakterium. Oavsett vem du är eller i vilket utgångsläge du befinner dig har vi en lösning som med stor säkerhet ger ett lyckat resultat.

På Invimed använder vi oss av en rad tekniker anpassade efter din särskilda situation. Totalt sett blir 89 % av alla våra patienter gravida, vilket gör att vi ligger i framkant i Europa sett till antal framgångsrika behandlingar.

Hela vår verksamhet överträffar dessutom alla de internationella standarder som råder och som företag har vi genom åren förtjänat ett gott rykte.

Tryggt, kompetent och beprövat

På vår IVF klinik i Polen har vi i över ett decennium hjälpt tusentals människor som lidit av ofrivillig barnlöshet. Vår första mottagning startades i Warszawa år 2001 och idag har vi expanderat till ett nätverk med fem stycken IVF kliniker på olika platser runtom i landet.

Invimed tillhör den svenskägda vårdkoncernen Medicover, vilka är central- och Östeuropas största leverantör av privat sjukvård. Med dem i ryggen ges vi möjligheten att leverera världsledande resultat varje gång.

Varför välja oss som IVF klinik?

Under våra tak samsas ett vårdteam med internationellt erkända läkare. Med en ackumulerad erfarenhet på 85 år tillhör våra medarbetare landets mest framstående inom deras respektive område. Förutom goda resultat är Invimed en av de absolut mest gynnsamma och lättillgängliga IVF klinikerna i världen.

Stor rutin och erfarenhet låter oss hålla en låg kostnad på våra IVF behandlingar, samtidigt som vi kan vara effektiva. Våra priser är dessutom alltid tydliga och innehåller aldrig några dolda avgifter. Våra samordnare på klinikerna talar såväl engelska som tyska, svenska och polska. På så vis kan du känna dig trygg med att kommunikationen inte blir något hinder och att vi kan ge dig bästa tänkbara vård.

Kontakta oss om du har frågor om vår IVF klinik

Din situation är helt unik från andras, bortsett från att du precis som våra andra kunder önskar att bli gravid. Därför skräddarsyr vi en IVF behandling helt efter dina premisser. Med en personlig läkare och en individuellt utformad behandlingsplan arbetar vi tillsammans för det absolut bästa tänkbara resultatet.

Ta kontakt med oss på Invimed om du har några frågor eller funderingar, och om du vill boka in ditt första möte för din IVF behandling! Välkommen.

Jag har jobbat här länge. Men efter behandlingen, när man får höra att det har gått vägen. Och ser familjen med den lilla ... Det är fantastiskt. Varje gång.
lukasz-sroka-invimed-poznan.jpgŁukasz Sroka, läkare, med.dr.

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter