Tryck på ENTER för att söka
Stäng av

VF pris, kostnad - Vi hjälper dig!

Har du funderat på IVF behandling och dess kostnad? Till vår IVF klinik i Polen vänder sig kvinnor och par som på ett eller annat sätt har svårigheter med att bli gravida. Det kan bero på alltifrån avsaknad av ägglossning, låg fertilitet hos den manliga partnern eller vid tidigt klimakterium.

Vi vet att du trots dåliga förutsättningar och motgångar har en chans att få den framtida familj du önskar. Vi på Invimed har nämligen i över 14 år arbetat med att uppfylla drömmar, genom att med hjälp av assisterad befruktning sätta fler önskade barn till världen.

Ta kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar, som exempelvis vad vi har för pris på våra IVF behandlingar.

IVF klinik med gott internationellt rykte

Invimed är en fertilitetsklinik som erbjuder trygga och säkra IVF behandlingar till en rimlig kostnad. Även om ett barns liv inte har något pris är vi stolta över att kunna öppna dörrarna för att fler ska kunna bli föräldrar.

Hos oss samsas dessutom ett vårdteam som med över 85 års samlad erfarenhet har all den expertis och kompetens som krävs för att kunna erbjuda ett lyckat resultat. Sett till antalet framgångsrika behandlingar klassas vi som ett av Europas bästa alternativ, hos oss blir 89 % av alla patienter gravida!

IVF behandling till rimlig kostnad

Invimed lever upp och överträffar alla de krav och standarder som ställs av internationella organisationer. Vi är en ständigt utvecklande organisation som sedan starten 2001 har vuxit till fem kliniker på olika platser i Polen.

Samtliga faciliteter är utrustade för att leva upp till en världledande standard där vi kan utföra alla avancerade fertilitetsbehandlingar. För att vi inte ska stöta på några som helst hinder talar givetvis våra samordnare såväl svenska som engelska.

Vänd dig till oss när du vill utföra en IVF behandling till ett rimligt pris. Välkommen!

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.