Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

IVF Behandling

Invimed arbetar med IVF behandling, vi sätter nya liv till världen och skapar nya familjer – tusentals berättelser med ett lyckligt slut gör vårt jobb till världens mest tacksamma. Vi vet dessutom att din historia inte är någon annans lik och oavsett vem du är och vilka motgångar du ställs inför är Invimed det första steget mot att uppfylla en av dina drömmar.

Med en gedigen erfarenhet erbjuder vi världsledande kompetens, trygghet och en personlig service under ett och samma tak. Du är varmt välkommen att kontakta oss när du vill veta mer om den ivf behandling vi kan erbjuda just dig.

IVF behandling hos oss på Invimed

Invimed startades i Warszawa 2001 och har i 14 års tid utvecklat och finslipat vår ivf behandling och de övriga tjänster vi erbjuder. Till oss vänder sig människor som av en eller flera anledningar förblivit ofrivilligt barnlösa.

Vi har bland annat varit till hjälp för kvinnor med avsaknad av ägglossning, kvinnor med för tidigt infallen klimakterium och par där mannen haft låg fertilitet. På så vis kan den 85 års samlade erfarenheten i vårt vårdteam vara till nytta för dig oavsett vilka svårigheter du ställts inför.

Dessutom har vi möjligheten att erbjuda ett bättre pris än motsvarande behandling i många andra länder inom Europa.

Med vår IVF behandling blir 89% gravida

För att erbjuda en lyckad och säker ivf behandling krävs såväl yrkesskicklighet som ett individuellt bemötande för varje enskilt fall. Bortsett från att Invimed överträffar alla de internationella standarder som ställs på liknande kliniker ser vi till att tillgodose de specifika behoven hos våra kunder.

Vi gör en grundlig diagnostisering, samråder med din läkare hemma i Sverige och erbjuder dig en samordnare som talar ditt språk, vidare tar vi fram en behandlingsplan efter dina förutsättningar.

Ta steget, kontakta oss för att ta reda på mer om hur vår ivf behandling kan hjälpa dig!

Varje gång jag tar på mig läkarrocken vet jag: I dag kommer vi att förändra någons liv till det bättre. Mycket bättre. Jag vill inte byta den känslan för allt i världen.
robert-gizler-invimed-wroclaw.jpgRobert Gizler, läkare, med.dr. chef för medicinska frågor

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter