Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
ST-läkare

Wojciech Rawski

specialist gynekolog-obstetriker

Wojciech Rawski är en kompetent, pålitlig läkare med hög personlig kultur. Han utökar ständigt medicinsk kunskap - för närvarande specialist i gynekologisk endokrinologi och reproduktion. Fokuserat på diagnos och implementering av effektiv terapi, vilket, beroende på det specifika fallet, leder till naturlig befruktning eller graviditet med insemination eller in vitro. Han har lång erfarenhet av endoskopiska procedurer. Utför kirurgisk och diagnostisk hysteroskopi.
Wojciech Rawski
Mottagningstider

Tisdag 08:30 - 13:30

Torsdag 08:30 - 13:30

Biografi

Utbildning:

2017- nuvarande - specialist på gynekologisk endokrinologi och reproduktion.
2009-2016 - specialisering i gynekologi och obstetrik.
2008-2009 - Warszawa School of Economics, forskarstudier "Management of Health Care Facility".
2002-2008 - Warszawa medicinska universitet, medicinska fakulteten.

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

Från januari 2019 samarbetar jag med InviMed-kliniken för infertilitetsbehandling i Warszawa.
Sedan 2009 har jag varit medlem i teamet för den 1: a Obstetrics and Gynecology Clinic på Medical Center of Postgraduate Education vid Independent Public Clinical Hospital uppkallad efter W. Orłowski i Warszawa.

Jag gillar mitt jobb eftersom det kräver noggrannhet och tänkande, det är inte monotont, det kan vara kreativt, det ger en fantastisk känsla av tillfredsställelse och möjlighet att hjälpa patienter. Jag är medveten om att oförmågan att få barn är ett växande problem idag. Men medicinens framsteg kan få ett efterlängtat barn att dyka upp i världen. Jag vill med mina kunskaper och färdigheter öka chansen för personer som drabbas av infertilitet till föräldraskap.

Medlemskap i vetenskapliga samhällen:
PTKiPSM - Polish Society of Cervical Colposcopy and Pathophysiology
Intressen och hobbyn:
Mina professionella intressen inkluderar infertilitet, endoskopisk kirurgi, diagnostisk och kirurgisk hysteroskopi, diagnostisk och kirurgisk laparoskopi, operationer på bilagor och livmodern.
Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.