Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
MD

Tomasz Rokicki

Specialist gynekolog-obstetriker

Läkare Tomasz Rokicki är en av grundarna av nätverket InviMed infertilitetskliniker. Medicinsk chef för kliniken InviMed Warszawa, som alltid sätter effektiviteten i behandlingen först. Patienter värderas för sin objektiva, sakliga och professionella inställning. Han har hanterat infertilitet i över 20 år, och de individuella behandlingsprogram som han har genomfört har hjälpt tusentals barn att födas. En expert inom sitt område, en utmärkt diagnostiker och effektiv behandlande läkare.
Tomasz Rokicki
Mottagningstider

Måndag 07:30 - 14:30

Tisdag 07:30 - 14:30

Onsdag 12:00 - 19:00

Torsdag 07:30 - 13:40

Fredag 07:30 - 14:00

Biografi

Utbildning:

  • Medicinska universitetet i Warszawa, medicinsk fakultet 1987
Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:
  • specialitet obstetrik och gynekologi 1:a graden – 1991
  • specialisering i obstetrik och gynekologi 2:a graden – 1995
  • Doktorsexamen: "Förändringar i blodflöde i navelstrån och fosterororta till följd av intrauterin intravaskulär transfusion utförd i fall av serologisk konflikt" – 1997
  • Under åren 1988–2001 en assistent, sedan biträdande professor vid Clinic of Obstetrics and Gynecology vid Medical University of Warszawa, inklusive åren 1999–2001 i ett team som behandlade infertilitetsbehandling.
  • Sedan 2002 medicinsk chef för InviMed Clinic; European Motherhood Center i Warszawa. Praktikplatser i infertilitetskliniker i Tjeckien och Israel.
Medlemskap i vetenskapliga samhällen:
  • PTG - Polish Gynecological Society
  • ESHRE - European Society of Human Reproduction and Embryology
Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.