Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
MD

Roman Kuczerowski

endokrinolog

En expert inom endokrinologi, diabetes och internmedicin. Tack vare hans konsultationer lyckades många par bli gravida och vänta på det efterlängtade barnet. En kompetent läkare med omfattande kunskap, vilket bekräftades genom att erhålla graden läkare i medicinska vetenskaper. Är uppdaterad med de senaste trenderna i behandlingen. Denna specialist är mycket patientfokuserad och alltid redo att svara på alla frågor angående den föreslagna terapin.

Biografi

Utbildning:

Medicinska universitetet i Warszawa, medicinsk fakultet 1989

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

Medicinska universitetet i Warszawa, medicinsk fakultet 1989
Yrkeserfarenhet och kliniskt arbete:
specialisering i internmedicin 1: a graden – 1994
specialisering inre sjukdomar 2:a graden – 1998
specialiseringsdiabetologi 2:a graden- 2001
specialisering endokrinologi 2:a graden – 2012
Doktorand: "Förhållanden mellan insulinresistensindex och utvalda koagulationsfaktorer i storstadsbefolkningen." – 1999
Sedan 2014 har en biträdande professor, för närvarande assistent vid Clinic of Internal Medicine, Endocrinology and Diabetology vid Medicinska universitetet i Warszawa och en senior assistent på Bródno Sjukhus.
Under åren 2007–2014 Chef för Diabetes Clinic på Bielański Sjukhus i Warszawa. Samtidigt var han seniorassistent vid Endocrinology Clinic.
Under åren 1991–2007 var han juniorassistent, och biträdande professor vid Institutionen för internmedicin och diabetologi vid Medicinsk Akademi i Warszawa (Bródno Voivodship Sjukhus).

Undervisningsaktiviteter:
Föreläsningar om diabetologi som en del av CMKP-kurser för personer som specialiserat sig på endokrinologi, gynekologi och familjemedicin samt fjärdeårsstudenter vid andra medicinska fakulteten, studenter vid den engelska avdelningen vid medicinska universitetet i Warszawa.

Ytterligare information:
Sedan 1991 har han deltagit i ett flertal kliniska studier, 3 faser som medutredare och huvudutredare samt en nationell samordnare.

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.