Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
ST-läkare

Piotr Dzigowski

Specialisturolog, klinisk androlog

En läkare från vilken urologi och andrologi inte har några hemligheter. Har utmärkt kontakt med patienter, vilket bevisar inte bara under enskilda konsultationer, men också under workshopen "Mäns frågor" som är cykliskt organiserad på InviMed Warszawa-kliniken. En specialist med stor kunskap och erfarenhet av behandling av manlig infertilitet. En av få certifierade kliniska androloger i Polen. Om du ansöker om ett barn och redan har godkänt spermanalys, konsultera resultatet med Dr. Dzigowski.
Piotr Dzigowski
Mottagningstider

Tisdag 08:40 - 15:00

Torsdag 15:00 - 19:20

Biografi

Utbildning:

1997 - Medicinska fakulteten för Collegium Medicum vid Jagiellonia Universitet
2005 - Assistent för urologikliniken vid medicinska universitetet i Warszawa,
2010 - specialist urolog, FEBU (Fellow of the European Board of Urology)

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

I avdelningen för urologi vid medicinska universitetet i Warszawa intresserade den avdjupa professor Maciej Czaplicki mig i problemet med kirurgisk behandling av primär och sekundär azoospermia. Till att börja med utförde jag tillsammans med honom dessa operationer senare själv. Intresset för andrologi var nästa steg i specialiseringsutvecklingen.

Jag är för närvarande engagerad i allmänt förstått andrologi, behandling av manlig infertilitet, med särskild tonvikt på kirurgiska, laparoskopiska och klassiska metoder för att behandla fertilitetsstörningar. Jag har många års yrkeserfarenhet i allmänhet, onkologisk och funktionell urologi. Kirurgisk urologi är min andra passion, särskilt rekonstruktiv och plastisk kirurgi i urinvägarna och könsorganen. Jag använder alla dessa färdigheter för att hjälpa mina patienter på InviMed.
Intressen och hobby:

Intressen och hobbyn:
En ivrig motorcyklist, deltagare i de årliga välgörenhetssamlingarna The Distinguished Gentleman's Ride, syftar till att skapa medvetenhet inom området förebyggande av prostatacancer och människors mentala hälsa.
Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.