Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
MD

Paweł Kamiński

specialist gynekolog-obstetriker, endokrinolog

En läkare med stor auktoritet, en av de mest eftertraktade gynekologerna i Warszawa. Författare till många vetenskapliga publikationer, som han fick titeln som professor för över 10 år sedan. En erfaren diagnostiker som värderas av patienter för en saklig och individuell inställning och förmågan att översätta komplexa saker på ett tillgängligt sätt. På InviMed konsulterar han par med behandling av infertilitet som vill få en ny åsikt, överväger alternativ för vidare behandling eller vill ha ett barn, men står inför onkologisk behandling.
Paweł Kamiński

Biografi

Utbildning:

2015 - Specialisering inom gynekologisk endokrinologi och reproduktion
2008 - Vetenskaplig titel professor i medicinska vetenskaper
2007 - Specialisering i endokrinologi
2005 - Universitetslektor vid den 1: a avdelningen och kliniken för obstetrik och gynekologi, medicinska universitetet i Warszawa
1999 - postdoktor i medicinsk vetenskap
1992 - avancerad nivå i obstetrik och gynekologi
1992 - doktorsexamen i medicinska vetenskaper
1989 - Första grads specialisering i gynekologi och obstetrik
1979 - 1985 - Jag medicinska fakulteten vid medicinska universitetet i Warszawa

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

2015 - InviMed i Warszawa
2015 - Chef för gynekologi och onkologisk gynekologiklinik WIM CSK MON i Warszawa
2007 - 2015 - Biträdande chef för avdelningen för obstetrik och gynekologi. Chef för avdelningen för kirurgisk gynekologi och endoskopisk kirurgi med gynekologisk endokrinologisk underavdelning och medicinskassisterad reproduktionscenter
2005 - Docent vid 1: a avdelningen för obstetrik och gynekologi, medicinska universitetet i Warszawa
1993 - 2005 - Lektor vid den 1: a avdelningen för obstetrik och gynekologi, medicinska universitetet i Warszawa
1992 - 1993 - Assistent vid den 1: a avdelningen och kliniken för obstetrik och gynekologi, Första medicinska fakulteten, medicinska universitetet i Warszawa
1985 - 1992 - Assistent i den andra ordföranden och kliniken för obstetrik och gynekologi, II medicinska fakulteten, medicinska universitetet i Warszawa

 • Införandet av nya, mindre invasiva diagnostiska tekniker som huvudsakligen används för diagnos av infertilitet. Utföra undersökning om användning av ultraljud vid undersökning av äggledarnas genomsläpplighet och bedömning av livmoderhålan. Användning av mikrolaparoskopi vid diagnos och behandling av infertilitet och undersökning av effekterna av endoskopiska tekniker som används på patientens hormonprofil.
 • Laparoskopi och kirurgisk hysteroskopi. Deltagande i introduktionen av nya endoskopiska kirurgiska tekniker inom gynekologi, särskilt när det gäller infertilitet, endometrios, livmoderfibroider och livmoders födelsedefekter. För att bestämma betydelsen av kombinerad endometrios-terapi inklusive hormonell och laparoskopisk terapi samt hormonell beredning vid livmodersnåla kirurgi för livmodervibrer. Deltagande i spridningen av laparoskopi och hysteroskopi i Polen.
 • Endokrinologi. Diagnostik av hormonella orsaker till infertilitet och problem i klimakteriet, hormonell preventivmedel och behandling och diagnostik av hyperandrogena syndrom hos kvinnor som manifesterar sig särskilt med menstruationsstörningar samt överdrivet hår och akne. Ett viktigt område av intresse är sköldkörtelfunktion när det gäller menstruationscykel och perimenopausala störningar.
 • Endometrios - undersökning om patogenesen av denna sjukdom och implementering av nya diagnostiska och terapeutiska metoder. Implementera nya diagnostiska metoder och söka efter de mest effektiva terapeutiska schema inklusive laparoskopi och GnRH-analogterapi och progesteronreceptorantagonister.
 • Oncofertility: Forskning om olika möjligheter att säkerställa reproduktionsfunktioner hos patienter som behandlas för cancer.
  Viktiga publikationer av eller medförfattare av Paweł Kamiński relaterade till infertilitetsbehandling och diagnostik, endokrinologi, laparoskopisk och hysteroskopisk behandling av genital patologi och endometrios.
Medlemskap i vetenskapliga samhällen:
 • Polish Gynecological Society
 • Polish Endocrinological Society
 • Society of Reproductive Biology
 • European Society for Gynecological Endoscopy
Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.