Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
mgr

Paulina Gródek

Barnmorska, vårdkoordinator

Biografi

Utbildning:

En examen från Medical University of Silesian Piasts i Wroclaw
Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

Jag fick erfarenhet när jag arbetade på Universitets Akademiska Sjukhuset i Wroclaw inom avdelningarna för gynekologi, graviditet och obstetrik samt vid avdelningen för snabb fosterdiagnos. 2013 publicerade jag ett vetenskapligt arbete med titeln "Laktationsförloppet i tidig postpartum hos kvinnor efter förlossning och kejsarsnitt med hänsyn till kvinnans fertilitet" i medicinska tidskriften "Nursing and Public Health", och under 2015-2016 var jag ambassadör för stiftelsen Jeannette Kalyta "Bra polska barnmorskors händer ". Under 2017-2018 arbetade jag i ett privat hälsocenter vid fosterkardiotokografiska undersökningar. Jag har varit associerad med InviMed Klinik sedan 2015. - Jag arbetar för närvarande som medicinsk koordinator och barnmorska.

Som vårdkoordinator på InviMed kommer jag att besvara alla dina frågor. Om du väljer att använda tjänsterna från InviMed, kommer jag att samordna diagnosprocessen och behandlingen. Jag kommer att stå till ditt förfogande när som helst. Jag kommer att hjälpa till att komplettera medicinsk dokumentation, jag kommer att påminna dig regelbundet om behovet av att utföra ytterligare tester och informera dig om läkemedelsförfarandet.

Vid det första besöket på kliniken ger jag dig en uppsättning informationsmaterial där du hittar information som är användbar före och under diagnostik och behandling. Om de visade sig vara otillräckliga eller om du tvivlar, vänligen kontakta mig. Jag svarar gärna på alla dina frågor.

Intressen och hobbyn:
Jag brinner för ridning, och är en älskare av exotiska- och rovfåglar.
Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.