Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
Mgr.

Patrizia Polańska-Drejer

dietist

Biografi

Utbildning:

Jag är examen vid medicinska universitetet i Wrocław, där jag fick en magisterexamen i dietetik.

Jag har fått certifikat inom bland annat dietens inverkan på fertilitet och hormonella störningar, "amning, näring av barn, kvinnor under amning, BLW-metod", användning av dieter i onkologisk terapi, diabetespedagog, dietcoaching, dietterapi i insulinresistens, PCOS och behandling näring för undernärda människor. Jag har också ett certifikat "Dietistvänligt för celiapatienter" och jag är på listan över specialister som rekommenderas för människor med insulinresistens.

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:
Jag håller för närvarande individuella konsultationer och gruppföreläsningar om ämnet dietprevention och dietterapi för olika sjukdomar.

Hippokrates slogan ligger mitt hjärta: "Låt mat vara din medicin och medicin vara din mat." Jag tror på matens kraft, både i förebyggande och i stödjande behandling. I mitt arbete fokuserar jag på individuell inställning och näringsutbildning, till vilken jag ägnar tillräckligt med tid åt patienter.

Eftersom jag bryr mig att hjälpa patienter förbättrar jag ständigt mina kvalifikationer. Detta bekräftas av flera certifikat:
• 07.08.12.2013 - Intyg om deltagande i kursen "Dietocoaching", Center for Education and Nutrition Counselling Nutri Center.
• 14.06.2015 - Intyg om deltagande i utbildningen "Lärare i diabetes", Center for Education and Nutrition Counselling Nutri Center.
• 19.06.2016 - Intyg om deltagande i kursen "ABC Clinical Dietetics - dietoterapi in insulin resistens, polycystiskt äggstocksyndrom och diabetes".
• 16.01.2015 - Intyg om deltagande i konferensen "Undernäring av öppenvårdspraxis" från lägre schlesiska medicinska avdelningen i Wroclaw.
• 02.12.2016 - Certifikat för deltagande i symposiet "Näring i mitten av 2016. Principer för att mata spädbarn och småbarn"
• 27.03.2018 - Intyg om deltagande i utbildningen "Fertilitet och kost - ägglossningsstörningar och utvalda hormonella störningar", Institute of Nutrition Education.
• 22.05.2017 - Intyg om deltagande i utbildningen "Diabetes och gastroesofageal refluxsjukdom hos fysiskt aktiva människor - näringshantering baserat på en fallstudie", Institute of Nutritional Education.
• 27.03.2018 - Intyg om deltagande i utbildningen "Fertilitet och kost - ägglossningsstörningar och utvalda hormonella störningar", Institute of Nutrition Education.
• 21.07.2018 - Intyg om deltagande i utbildningen "Näring och tillskott i menstruationsstörningar", Sowiński Sportnäring
• Intyg om deltagande i näringsverkstaden "Czym skorupka za modu...", Institutionen för barnläkare vid medicinska universitetet i Warszawa
• Certifikat "Dietistvänligt mot celiapatienter" efter avslutad kurs "Diagnos och hantering av en patient med celiaki".
• Intyg om deltagande i kursen "Idrottsnäring".
• Intyg om deltagande i kursen "Amning, näring av barn och kvinnor under amning, BLW-metod".
Intressen och hobbyn:
Privat är jag ett fan av cykel- och vandringsexpeditioner, amatörridning och Medelhavsdiet.
Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.