Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
mgr

Oliwia Gielniak

Barnmorska, vårdkoordinator

Biografi

Utbildning:

2015-2017 - Masterexamen: obstetrik, Karol Marcinkowski Medicinskt Universitet i Poznań. Examensarbetet gällde bedömningen av kvinnors kunskap om HPV och dess påverkan på utvecklingen av livmoderhalscancer.

2012-2015 - kandidatexamen: obstetrik, KaKarol Marcinkowski Medicinskt Universitet i Poznań. Kandidatruppsats om psykologiskt tillvägagångssätt och kunskap hos medicinsk personal om vård av gravida ungdomar och förlossning.

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

• 2017- nuvarande - barnmorska och koordinator för medicinsk vård vid InviMed Poznań-kliniken för infertilitetsbehandling.
• 2016- nu - barnmorska på Diagnostyka insamlingsställen.
• 2017 - deltagande i projektet "MEDI +: Centrum för kompetensförbättring av Karol Marcinkowski universitetet i Poznań ”tillsammans med en fältpraktik i obstetrik i Tyskland organiserad av Universität Bremen.
• 2016 - barnmorska på Karol Jonscher Kliniskt sjukhus, Karol Marcinkowski universitetet i Poznań

Jag heter Olivia Gielniak, jag är vårdkoordinator på InviMed och jag kommer att besvara alla dina frågor. Om du bestämmer dig för att använda InviMed som fertilitetsklinik kommer jag att samordna diagnos- och behandlingsprocessen. Jag kommer att stå till ditt förfogande när som helst. Jag kommer att hjälpa till att komplettera medicinsk dokumentation, jag kommer att påminna dig regelbundet om behovet av att utföra ytterligare tester och informera dig om läkemedelsförfarandet.

Innan det första infertilitetskonsultatet i kliniken ger jag dig en uppsättning material där du hittar information som är användbar före och under diagnostik och behandling. Om de visade sig vara otillräckliga eller om du tvivlar, vänligen kontakta mig. Jag svarar gärna på alla dina frågor.

Intressen och hobbyn:

Varje dag fokuserar jag på att tillhandahålla högsta nivå av medicinsk vård och bästa möjliga stöd för våra patienter. Jag drar styrka och positiv energi från aktiviteter, inklusive cykla och hoppa fitness. Jag gillar också att gå på bio, teater och förbereda bakverk för vänner och släktingar.

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.