Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
Mgr. Ing.

Mateusz Krzyżewski

Labbtekniker

Mateusz Krzyżewski arbetar som laboratorietekniker. Är en del av det erfarna embryologiska teamet vid InviMed-kliniken för infertilitetsbehandling i Warszawa.

Han försvarade sin doktorsavhandling skriven under ledning av Dr. Ricardo Faundez, verkställande direktör för InviMed, om användningen av mikroflödetekniker i spermavaluering för oocytmikroinjektion.
Mateusz Krzyżewski

Biografi

Utbildning:

2018-2019 - Warszawa universitet för livsvetenskaper - SGGW, fakulteten för djuravel, bioingenjör och djurskydd, huvudämne i djurbioingenjör, grad II - magisterexamen.

2014-2018 - Warszawa universitet för livsvetenskaper - SGGW, fakulteten för djuruppfödning, bioingenjör och djurskydd, huvudämne inom djurbioingenjörer, examen I - ingenjör.

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

10.2019-nuvarande - laboratorietekniker, InviMed Warszawa

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.