Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
MD

Marta Wojciechowska

Senior embryologist, ESHRE Senior Embryologist, chef för embryologiskt laboratorium

Marta Wojciechowska är väldigt grundlig, försiktig och välutbildad person. Hennes djupa kunskap om reproduktion bekräftas av hennes doktorsexamen 2005. Eftersom hon ständigt lär sig och hennes färdigheter är på högsta världsnivå är hon också ESHRE-certifierad.
På InviMed-kliniken i Gdynia innehar hon befattningen som seniorembryolog och chef för embryologiskt laboratorium. Hon ger också embryologiska konsultationer till par som förbereder sig för behandlingar med hjälp av reproducerad teknik eller redan har misslyckats in vitro.

Biografi

Utbildning:

• 2011 - utbildning för fertilitetsbevarande, Sheba Medical Center, Tel-Aviv, Israel.

• 2009 - utbildning i förglasning av ägg och embryon, IVI Valencia.

• 2005 - Doktor i veterinärvetenskap vid fakulteten för veterinärmedicin vid Warszawa för biovetenskapliga universitet.

• 2000 - magisterexamen i bioteknikingenjör vid Warszawa universitet för livsvetenskaper (SGGW), specialisering i bioteknik i djurhälsa och livskydd.

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

sedan 2005 - seniorembryolog på InviMed

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.