Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
Mgr.

Marta Malinowska

Barnmorska, vårdkoordinator

Marta Malinowska

Biografi

Utbildning:

2016-2018 - Warszawa medicinska universitet, II-examen, huvudsaklig inom obstetrik. Examensarbete: In vitro-befruktningsförfarande enligt medicinsk personal.

2013-2016 - Warszawa medicinska universitet, 1: a examen, obstetrik. Kandidatuppsats ämne: Vaginal vägg prolaps under förlossning av natur – fallstudie

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

10.2017 - för närvarande barnmorska, befattning: Medicinsk vårdkoordinator på infertilitetsbehandlingskliniken InviMed Warszawa.
2016 - medarrangör av den 19: e upplagan av kampanjen "Brotherhood of Blood".
2013-2018 - professionell praktik på sjukhus: "Inflancka" specialistsjukhus Krysia Niżyńska "Dusty", Żelazna Medical Center - St. Hospital and Clinic Zofia, Bielański sjukhus Fr .. Jerzy Popiełuszko.

Som vårdkoordinator på InviMed kommer jag att besvara alla dina frågor. Om du väljer att använda tjänsterna från InviMed, kommer jag att samordna diagnosprocessen och behandlingen. Jag kommer att stå till ditt förfogande när som helst. Jag kommer att hjälpa till att komplettera medicinsk dokumentation, jag kommer att påminna dig regelbundet om behovet av att utföra ytterligare tester och informera dig om läkemedelsförfarandet.

Vid det första besöket på kliniken ger jag dig en uppsättning av informationsmaterial där du hittar information som är användbar före och under diagnostik och behandling. Om de visade sig vara otillräckliga eller om du tvivlar, vänligen kontakta mig. Jag svarar gärna på alla dina frågor.

Intressen och hobbyn:

Förutom arbete gillar jag fysisk aktivitet: skidåkning, yoga, fitness. Jag är ofta besökare av kulturcentra (biografer, filharmoniker, teatrar). Att resa är mitt största nöje.

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.