Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
MD

Mariusz Piątkowski

Gynekolog-obstetriker

Doktor Mariusz Piątkowski tog examen vid medicinska universitetet i Gdańsk, läkare i medicinska vetenskaper och en utmärkt barnläkare-gynekolog. Detta är en av de ledande specialisterna på InviMed Gdynia klinik för infertilitetsbehandling.
Mycket engagerad och fokuserad på att uppnå målet att bli gravid och att nå en lycklig lösning. Patienter uppskattar starkt hans tillförlitlighet, vänlighet och tillgänglighet. Detta är en mycket bra diagnostiker, tack vare honom många par lärde sig orsaken till sina problem med att bli gravid.
Mottagningstider

Måndag 13:00 - 17:00

Onsdag 08:00 - 12:30

Fredag 08:00 - 12:00

Biografi

Utbildning:

Mariusz Piątkowski, MD, tog doktorsexamen vid medicinska universitetet i Gdańsk, 1996. Han erhöll en gynekologspecialisering 2000. Han tog examen från Daily Doctoral Studies vid medicinska universitetet i Gdańsk vid Institutionen för gynekologisk endokrinologi, på grundval av hans doktorsexamen inom onkologisk gynekologi: "Analys av förekomsten av P53-genmutationen i livmoderhalscancer" 2006 fick han titeln läkare i medicinska vetenskaper.

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

Under åren 2002–2008 arbetade han på en av Gdańsk Infertility Treatment Clinics. Han innehade befattningen som biträdande professor vid ordförande och klinik för gynekologi, onkologisk gynekologi och gynekologisk endokrinologi vid medicinska universitetet i Gdańsk, där han arbetade i 14 år.

Medlemskap i vetenskapliga samhällen:

PTG - Polish Gynecological Societyo

European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE)

American Society for Reproductive Medicine (ASRM)

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.