Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
MD

Małgorzata Kaczkan

Specialist i näring, dietist

Małgorzata Kaczkan har hanterat mänskliga näringsfrågor i nästan 20 år. Hon är forsknings- och didaktisk anställd, adjukt vid avdelningen för klinisk näring vid medicinska universitetet i Gdańsk och känner till alla vetenskapliga rapporter om kost och fruktbarhetsdiet för män och kvinnor.

På InviMed-kliniken i Gdynia tillhandahåller hon kostkonsultationer för par som försöker få ett barn på ett naturligt sätt eller förbereder sig för ett in vitro-förfarande. Genom att följa rekommendationerna och följa dieten gjord av Dr. Kaczkan lyckades många patienter förbättra sina resultat och vänta på deras barn.
Małgorzata Kaczkan
Mottagningstider

Tisdag 15:00 - 18:00

Biografi

Utbildning:

2009 Försvar av doktorsavhandlingen. Medicinsk universitet i Gdańsk.

2007 SCOPE-kurs (specialcertifiering av professionell utbildning för fetma)

1996 - 2001, Warmia and Mazurys universitet i Olsztyn. Fakulteten för livsmedelsvetenskap. Studieområde: livsmedelsteknik och människors näring. Specialitet: mänsklig näring.

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

från 2001 - för närvarande assisterande dietist. Institutionen för klinisk näring och dietetik, Institutionen för klinisk näring och allmän dietetik GUMed

Senior assistent dietist - Ordförande och klinik för nefologi, transplantation och intern medicin UCK i Gdańsk

2003 - 2012 Samarbete med tidningen "Live Active" tidningen för personer med njursjukdom och deras släktingar - tematiska artiklar om kost, meny och recept.

Samarbete med webbplatsen www.hiphiphurra.pl - Så hur man lever med diabetes till fullo.

Samarbete med förlaget EneDueRabe och främjande av principerna för rätt näring i projektet för barn och ungdom "Jag äter hälsosamt och gör mål".

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.