Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
ST-läkare

Łukasz Lewandowski

Gynekolog-obstetriker

Łukasz Lewandowski tog examen vid Poznans medicinskvetenskapliga Universitetet. En läkare som hälsar varje patient med ett leende. Han är saklig, konkret och samtidigt trevlig. På InviMed-kliniken i Poznań tillhandahåller han gynekologiska konsultationer, hanterar graviditeter och par för behandling av infertilitet. Frågande under sjukhistoria och känslig under undersökning. Mycket uppskattat för genomtänkt diagnostik, individuella behandlingsvägar och kommunikationsförmåga.
Łukasz Lewandowski
Mottagningstider

Tisdag 09:00 - 13:00

Onsdag 12:00 - 15:00

Fredag 13:00 - 15:00

Biografi

Utbildning:

• 2018 - fick titeln specialist i obstetrik och gynekologi
• 2004-2010 – Karol Marcinkowskis Medicinskt Universitet i Poznań, medicinska fakulteten
Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:
Samarbete med infertilitetsbehandlingskliniken InviMed i Poznań inleddes i januari 2019. Han konsulterar par för infertilitet och utför behandlingar. Han konsulterar också gravida patienter och utför gynekologiska konsultationer.

2017-2018 - specialiseringsträning vid obstetrik och gynekologiavdelningen med graviditetspatologi vid kommunala sjukhuset F. Raszeja i Poznań
2011-2016 - specialiserad utbildning vid Specialistsjukhusets obstetrik och gynekologiavdelning J.K. Łukowicz i Chojnice
Intressen och hobbyn:

Medicin är min passion och födelsens mirakel är motivation. Det är därför jag fördjupar min kunskap om diagnostik och behandling av infertilitet samt graviditetspatologi varje dag. Jag deltar i många kurser, utbildningar, kongresser och workshops i både teori och praktik. Mina yrkesintressen inkluderar också endoskopiska operationer och procedurer samt ultraljud.

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.