Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
ST-läkare

Jerzy Topczewski

Specialisturolog, specialistkirurg

Doktor Jerzy Topczewski är en utmärkt urolog och kirurg. Fram till 2019 var han chef för urologiavdelningen vid det kliniska sjukhuset Heliodor Święcicki i Poznań. Han genomför urologiska konsultationer för kvinnor och män på InviMed-kliniken i Poznań.

Han utbildades vid Militärmedicinska akademin i Łódź. Det är konkret och sakligt. Han höjer ständigt sina kvalifikationer vid resor, konferenser och utbildningar som genomförs både i landet och utomlands.
Mottagningstider

Måndag 16:00 - 19:00

Onsdag 16:00 - 18:00

Biografi

Utbildning:

• 1992 - erhållit en specialisering i urologi. Specialiseringsexamen i urologi under överinseende av Stanisław Głowacz, MD, PhD.
• 1986 - specialisering i allmän kirurgi
• Doktorand praktik vid WIM (Military Institute of Aviation Medicine).
• 1980 - examen från den medicinska fakulteten för den militära medicinska akademin i Łódź.

Många vetenskapliga praktikplatser i kliniska centra i Warszawa, Łódź och Wrocław. Deltagande i konferenser och vetenskapliga konferenser samt utbildning i urologiska och onkologiska ämnen.

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:
2012-2019 - chef för urologiavdelningen på det kliniska sjukhuset H. Święcicki av Karol Marcinkowskis Medicinskt Universitet i Poznan
1997-2011 - chef för urologiavdelningen på det militära sjukhuset i Poznań
1986 - Militärsjukhus i Poznań, Urologiavdelningen.
1980-1986 - arbete i en luftenhet
Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.