Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
MD

Grzegorz Szymczyk

Gynekolog-obstetriker, endokrinolog

Doktor Grzegorz Szymczyk är en läkare med omfattande kunskap och många års erfarenhet av behandling av infertilitet. Specialist på gynekologisk endokrinologi och reproduktion, som granskar de svåraste fallen på InviMed-kliniken i Gdynia.
Han fick erfarenhet av de bästa medicinska institutionerna i Polen och Storbritannien. Uppskattad för hög professionalism och individuell inställning till varje enskilt fall, vilket gör honom till en utmärkt konsult.

Biografi

Utbildning:

En examen från Medicinska Akademin i Lublin. 1999 fick han en doktorsexamen i medicinskt vetenskap. Han avslutade ett antal utbildningar i reproduktiv medicin, infertilitetsbehandling och arbete med patienten.
Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

Från augusti 2018 var han associerad med InviMed-infertilitetsbehandlingskliniken i Gdynia, med vilken han också samarbetade tidigare under åren 2013 - 2014.

För närvarande samarbetar han också med Onkologisk-gynekologiska Kliniken - Copernicus PL och Medicover Medicinskt Center.

Under åren 2005–2013 bedrev han en privat gynekologisk praxis i Storbritannien. Han arbetade också som gynekolog på brittiska sjukhus, inklusive George Eliot Hospitalw Nuneaton, Dewsbury & District Hospital / Pontefract General Infirmary i Dewsbury, Ealing Hospital NHS Trust i London, Southend University Hospital i Westcliff-on-Sea och Cambridge Lea Hospital i Cambridge.

Tidigare, 2004-2005, arbetade han som gynekolog och obstetriker vid Gynekologi- och obstetriksjukhuset uppkallad efter St. Familjer i Warszawa.

Författare av flera vetenskapliga publikationer om frågor relaterade till gynekologi, gynekologisk kirurgi och behandling av infertilitet.

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.