Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
mgr

Gniewko Gruszczyński

Labbtekniker

Gniewko Gruszczyński

Biografi

Utbildning:

• 2010 - 2013 Adam Mickiewicz universitet i Poznań, med huvudvetenskap i biologi med inriktning på experimentell biologi,
• 2013 - 2015 Adam Mickiewicz universitet i Poznań, med biologi med inriktning på molekylärbiologi,
• 2014 - 2015 Forskarstudier: "Avancerat material och nanoteknik i praktiken" avslutat vid NanoBioMedicinskt Center i Poznań
• 2011-2013 Deltagande i bidraget "Kognitivt åldrande - bedömning av nyttan av studien av inflammatoriska processmarkörer och luktidentifiering som prediktorer för kognitiv nedsättning hos äldre" under ledning av MD Aleksandra Suwalska från Klinik för vuxenpsykiatri, Poznans livsvetenskapligt Universitet.

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

Från 14.07.2017 InviMed Poznań som laboratorietekniker

2011-2013 Deltagande i bidraget "Kognitivt åldrande - bedömning av nyttan av studien av inflammatoriska processmarkörer och luktidentifiering som prediktorer för kognitiv nedsättning hos äldre" under ledning av MD Aleksandra Suwalska från Klinik för vuxenpsykiatri, Poznans livsvetenskapligt Universitet.

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.