Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
Mgr. Ing.

Ewa Barańska

Embriolog

Ewa Barańska

Biografi

Utbildning:

2008-2012 Ingenjörsstudier i bioteknik vid Warszawa universitets livsvetenskaper

2012-2013 Magisterexamen i bioteknik vid Warszawa universitets livsvetenskaper

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

Från 10.2013 - InviMed laboratorietekniker

Varför arbetar hon på InviMed?
Under mina studier blev jag intresserad av infertilitet. Min teknik- och masteruppsats gällde kvaliteten på ägg och deras påverkan på den fortsatta utvecklingen av embryon. Jag förknippade min ytterligare framtid med en infertilitetsbehandlingsklinik där jag kunde fortsätta min forskning och utvecklas inom området embryologi.

Vad tycker du mest om ditt jobb?
Att arbeta på InviMed ger mig mycket tillfredsställelse och en känsla av prestation. Det finns en trevlig atmosfär på jobbet, du kan alltid räkna med hjälp från äldre kollegor som ger sina råd och erfarenheter.


Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.