Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
mgr

Dorota Gawlikowska

psykolog

En utmärkt psykolog och parpsykoterapeut som har konsulterat par som kämpar att ha barn i flera år, men också de som står inför onkologisk behandling och fertilitetsförfaranden. Hon lär sig ständigt och förbättrar sina kvalifikationer. Allt för att hjälpa patienter bättre. Hon är en person med stor känslighet och empati som alltid lyssnar och visar acceptans. Hennes vänliga, professionella inställning hjälper till att kontrollera känslor, uppskatta sig själv och se vad vi kanske inte har sett förut.
Dorota Gawlikowska
Mottagningstider

Måndag 14:30 - 19:30

Tisdag 10:00 - 14:00

Onsdag 14:30 - 19:30

Torsdag 10:00 - 14:00

Biografi

Utbildning:

En examen från psykologiska fakulteten vid Warszawa universitet med inriktning på klinisk hälspsykologi.

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

Psykolog och certifierad parpsykoterapeut (intyg nr 27), specialiserad i psykologisk hjälp för par som drabbats av infertilitet.

Hon driver psyko-pedagogiska workshops, stödgrupper, parterapi och individuell hjälp till patienter som behandlas för infertilitet.

Medgrundare av den polska föreningen för infertilitetspsykologer.

Under åren 2012–2018 deltog en medlem i den tvärvetenskapliga gruppundersökningsgruppen vid universitetet i Warszawa, som bedriver forskning om den sociala och kulturella situationen för barn som föddes tack vare assisterad reproduktionsteknologi.

Medförfattare till boken "Barn, in vitro, samhälle".

Intressen och hobbyn:
På min fritid läser jag mycket, tittar på bra filmer, jag gillar också att resa och se nya, spännande ställe.
Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.