Tryck på ENTER för att söka
Stäng av

Daria Fryckowska

Barnmorska, vårdkoordinator

Daria Fryckowska

Biografi

Utbildning:

• 10.2018 - nuvarande – Karol Marcinkowski Medicinskt Universitet i Poznań, major: obstetrik - magisterstudier
• 10.2015-06.2018 - Karol Marcinkowski Medicinskt Universitet i Poznań, major: obstetrik – kandidatstudier

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

• 06.2019 - nuvarande - barnmorska, koordinator för medicinsk vård på infertilitetskliniken InviMed Poznań
• 11.2018 - nuvarande - anställd på insamlingsplatsen, Diagnostyka
• 01.2019 - 07.2019 - barnmorska, stadssjukhuset Franciszek Raszeja i Poznań
• 10.2015-06.2018 - Praktikplatser vid förlossnings-, neonatologi- och gynekologavdelningen vid Gynekologi- och obstetrikskliniken vid Karol Marcinkowski Medicinskt Universitet i Poznań
• 09.2015-06.2016 - livräddare, Termy Maltańskie i Poznań
• 07.2015-09.2015 - livräddare, WOPR Pogorzelica strand
• 01.2015-06.2015 - livräddare, Park Active Aktiv rehabilitering och sport i Bydgoszcz

Jag heter Daria Fryckowska, jag är vårdkoordinator på InviMed och jag kommer att besvara alla dina frågor. Om du bestämmer dig för att använda InviMed som fertilitetsklinik kommer jag att samordna diagnos- och behandlingsprocessen. Jag kommer att stå till ditt förfogande när som helst. Jag kommer att hjälpa till att komplettera medicinsk dokumentation, jag kommer att påminna dig regelbundet om behovet av att utföra ytterligare tester och informera dig om läkemedelsförfarandet.

Innan det första infertilitetskonsultatet i kliniken ger jag dig en uppsättning material där du hittar information som är användbar före och under diagnostik och behandling. Om de visade sig vara otillräckliga eller om du tvivlar, vänligen kontakta mig. Jag svarar gärna på alla dina frågor.

Intressen och hobbyn:
Att resa är min passion. Speciellt de organiserade oberoende. Jag tycker om att hitta transport, boende och sedan platser jag vill se. Den största glädjen för mig är att träffa nya människor, smaka på olika kulturer, öppna mina ögon för människans och världens mångfald.
Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.