Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
mgr

Danuta Rzepka

Samordnande barnmorska

Danuta Rzepka är en av de bästa barnmorskorna du kan träffa på din väg. En examen från obstetrik vid medicinska universitetet i Gdansk. På InviMed-kliniken i Gdynia arbetar hon som barnmorska och koordinator för medicinsk vård.
Värderas av patienter inte bara för professionalism och noggrannhet, utan också för den värme och lugn som ges dem. Tack vare henne blir ibland den mycket svåra vägen till moderskap lite mindre ojämn. Privat älskar hon decoupage-dekorering av föremål.

Biografi

Utbildning:

1987 - Medicinsk yrkesstudie
2008 - Kompletterande magisterstudier i omvårdnad, huvudläkare i obstetrik - Medicinska universitetet i Gdańsk

Kvalificeringskurs i organisation och ledning för sjuksköterskor och barnmorskor.

Utbildning för barnmorskor i insamlingen av cytologiska utstryk i screening av livmoderhalscancer.

Specialkurs i prestanda och tolkning av EKG.

Kvalifikationskurs för barnmorskor inom området "Familjesjuksköterska" - Patienttjänststandarder.
Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

Jag heter Danuta Rzepka, jag är hälso-koordinator på InviMed och jag kommer att besvara alla oroande frågor. Om du väljer att använda tjänsterna från InviMed, kommer jag att samordna diagnosprocessen och behandlingen. Jag kommer att stå till ditt förfogande när som helst. Jag kommer att hjälpa till att komplettera medicinsk dokumentation, jag kommer att påminna dig regelbundet om behovet av att utföra ytterligare tester och informera dig om läkemedelsförfarandet.


Vid det första besöket på kliniken ger jag dig en uppsättning av informationsmaterial där du hittar information som är användbar före och under diagnostik och behandling. Om de visade sig vara otillräckliga eller om du tvivlar, vänligen kontakta mig. Jag svarar gärna på alla dina frågor.

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.