Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
mgr

Beata Pawełczyk

Sjuksköterska, vårdkoordinator

Biografi

Utbildning:

1986 fick jag titeln Sjuksköterska efter examen från Medicinsk Yrkestudie i Wrocław. Jag fortsatte min utbildning efter att jag började arbeta på lägre schlesiska specialistsjukhuset T. Marciniak i Wroclaw vid Institutionen för pediatrisk kirurgi, erhåller: titeln specialistsjuksköterska inom området kirurgisk omvårdnad (2005), titeln Master i Amning på Medicinsk Universitet i Wrocław (2009) och avslutar forskarstudier "Management i Hälsovård" på Bank högskolan i Wrocław (2013).

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

Arbetade på lägre-schlesiska specialistsjukhuset T. Marciniak i Wroclaw i avdelningen för pediatrisk kirurgi, jag började från sjuksköterska (1991) genom positionen som specialist sjuksköterska inom området kirurgisk omvårdnad (2005) som avdelningen sjuksköterska (2010-2017). Under åren 2013-2015 var jag biträdande talesman för professionellt ansvar vid lägre-schlesiska distriktskammaren för sjuksköterskor och barnmorskor. Jag arbetar för närvarande på InviMed Wrocław som sjuksköterska.

Som vårdkoordinator på InviMed kommer jag att besvara alla dina frågor. Om du väljer att använda tjänsterna från InviMed, kommer jag att samordna diagnosprocessen och behandlingen. Jag kommer att stå till ditt förfogande när som helst. Jag kommer att hjälpa till att komplettera medicinsk dokumentation, jag kommer att påminna dig regelbundet om behovet av att utföra ytterligare tester och informera dig om läkemedelsförfarandet.

Vid det första besöket på kliniken ger jag dig en uppsättning informationsmaterial där du hittar information som är användbar före och under diagnostik och behandling. Om de visade sig vara otillräckliga eller om du tvivlar, vänligen kontakta mig. Jag svarar gärna på alla dina frågor.

Intressen och hobbyn:
Jag älskar att vandra på bergen, paddla kajak på floderna, rida och cykla. På vintern åker jag skidor. Jag läser mycket, jag gillar biografer.
Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.