Tryck på ENTER för att söka
Stäng av

Antonina Morisson

Barnmorska,vårdkoordinator

Antonina Morisson

Biografi

Utbildning:

10.2018- nuvarande - magisterexamen i obstetrik, Karol Marcinkowski Medicinskt Universitet i Poznań.
09.2015-07.2018 - kandidatexamen inom obstetrik, Karol Marcinkowski Medicinskt Universitet i Poznań.
Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:
• 2019 - nuvarande - barnmorska, sjukvårdskoordinator på InviMed Poznań-kliniken för infertilitetsbehandling.
• 2019 - arbete i Alab-laboratoriet. Registrering av tester och blodinsamling.
• 2015-2018 - Praktikplatser vid förlossnings-, neonatologi- och gynekologavdelningen vid Gynekologi- och obstetrikskliniken vid Karol Marcinkowski Medicinskt Universitet i Poznań.

Jag heter Antonina Morisson, jag är vårdkoordinator på InviMed och jag kommer att besvara alla dina frågor. Om du bestämmer dig för att använda InviMed som fertilitetsklinik kommer jag att samordna diagnos- och behandlingsprocessen. Jag kommer att stå till ditt förfogande när som helst. Jag kommer att hjälpa till att komplettera medicinsk dokumentation, jag kommer att påminna dig regelbundet om behovet av att utföra ytterligare tester och informera dig om läkemedelsförfarandet.

Innan det första infertilitetskonsultatet i kliniken ger jag dig en uppsättning material där du hittar information som är användbar före och under diagnostik och behandling. Om de visade sig vara otillräckliga eller om du tvivlar, vänligen kontakta mig. Jag svarar gärna på alla dina frågor.
Intressen och hobbyn:
Jag är intresserad av makrofotografering. Hjältarna på mina bilder är växter och djur. Det är en stor glädje för mig att stoppa det flyktiga ögonblicket, naturens skönhet, variationen i färger och strukturer. Mina självständiga verk deltog i fotoutställningar.
Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.