Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
Mgr. Ing.

Anna Kałabuk

Senior embryolog

Anna Kałabuk tog examen vid Livsvetenskapliga Universitetet i Poznań med en magisterexamen i bioteknik. Hon har arbetat med ämnet assisterade reproduktionstekniker i nästan ett decennium. Hon fungerar bra som seniorembryolog. Hon är en mycket grundlig, noggrann och metodisk person. Hon har mycket kunskap, som hon ständigt utökar och skickar vidare till andra.
Anna Kałabuk

Biografi

Utbildning:

2006 - 2011. Universitetet för livsvetenskaper i Poznań, major: Bioteknik. Erhöllt titelgr.nr inż. Bioteknik.

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

• från 17.10.2011 - för närvarande InviMed, embryologens position

Varför började jag arbeta på InviMed? För här kan jag få kunskap från erfarna teammedlemmar. InviMed-teamet utvecklar och introducerar ständigt de senaste teknikerna inom embryologi. Vi har möjlighet att utbyta erfarenheter med specialister från utlandet. Allt detta för att göra våra patienters största dröm att gå i uppfyllelse.

Varför är det värt att behandla i InviMed? Vi behandlar varje par individuellt, eftersom varje fall är annorlunda. Vi strävar efter att skapa en vänlig atmosfär under hela behandlingsprocessen, eftersom vi tror att det leder till att behandlingsprocessen lyckas. Leende ansikten från glada patienter ger mening till vårt arbete.

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.