Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
ST-läkare

Andrzej Zapała

endokrinolog

Läkaren Andrzej Zapała är en erfaren endokrinolog och specialist inom inre medicin. En yrkesläkare som försöker titta på patienten, inte bara genom prismen i sin specialisering, utan holistiskt. Tack vare detta är han perfekt som konsult för par som behandlar infertilitet.
Värderad för ett lugnt tillvägagångssätt och förståelse för varje patients situation. Han genomför en grundlig intervju, analyserar resultaten av prov och beställer mer om det behövs. Allt detta för att kunna göra en noggrann diagnos, genomföra bästa möjliga behandling och stödja paret på väg till föräldraskap.
Mottagningstider

Torsdag 08:00 - 10:00

Biografi

Utbildning:

1985-1991 – Medicinska Universitetet i Gdańsk
2:a grads specialisering inom internmedicin
Avancerad nivå i endokrinologi

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

Jag är specialist inom endokrinologi. Jag har nästan 30 års yrkeserfarenhet. Jag skaffade dem på kardiologiavdelningen på Shipyard Hospital i Gdańsk, i Voivodeskaps Endokrinologiska Kliniken i Gdańsk och som endokrinolog på Medicover-kliniker. Jag har samarbetat med InviMed Gdynia sedan december 2016.

Medlemskap i vetenskapliga samhällen:

PTE - Den polska endokrinologiska föreningen
PTT – Den polska sköldkörtelns föreningen

Intressen och hobbyn:

Varje dag är mitt stora nöje att dricka bra kaffe och spela tennis efter jobbet. Så långt som möjligt försöker jag utveckla mina rese- och seglingpassioner.

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.