Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
mgr

Agata Pypłacz

Psykolog

Biografi

Utbildning:

En examen från psykologiska fakulteten vid University of Social Sciences and Humanities i Wroclaw, med inriktning på klinisk psykologi.

Hon avslutade forskarstudier i psyko-onkologi i klinisk praxis vid Medicinskt Center of Postgraduate Education vid Jagiellonian University i Krakow och studien av parterapi vid lägre schlesiska psykoterapicenter i Wrocław.

Hon har 1: a graden certifikat för lösningar-fokuserad terapi på PSR Center i Wrocław.

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

På kliniken erbjuder hon psykologisk hjälp och stöd till personer som drabbats av infertilitet i varje behandlingsstadium, både individuellt och för par. Hon fick klinisk erfarenhet på praktikplatser, bland annat i Lower Schlesian Center for Mental Health i Wrocław, University Children's Hospital i Krakow eller Therapeutic Center for Children with Autism.

OBS! Patienter bokar en tid hos en psykolog individuellt. Om du inte anmäler dig till det överenskomna gratis psykologbesöket eller skjuter upp det två gånger, kommer du att förlora rätten till en gratis psykologisk konsultation på InviMed i Wrocław.

Intressen och hobbyn:
Hennes professionella intressen hänför sig till metoder och terapier som stöder mänsklig utveckling och hennes livskvalitet, till exempel MBSR (stressminskning genom mindfulness), andningsarbete, etc. I hennes fritid är hon intresserad av att dekorera föremål med decoupage-tekniken. Hon älskar att läsa bra böcker och resa.
Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.