Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
MD

Agata Juruć

Psykolog, dietist, terapeut

Agata Juruć, tack vare grundlig och omfattande utbildning, hjälper effektivt par som behandlas pga infertilitet. Patienter uppskattar hennes stöd inom både psykologi och dietetik. Hon är en varm person med stor empati, känslighet och positiv energi. I sitt arbete använder hon beteende-kognitiva metoder. Hennes hjälp kan användas som en del av individuella konsultationer och under workshops som regelbundet organiseras av InviMed Poznań.
Mottagningstider

Onsdag 16:00 - 18:00

Biografi

Utbildning:

• Doktor i medicinska vetenskaper, Karol Marcinkowskis Medicinskt Universitet, Medicinska fakulteten II
• Master i Psykologi, Adam Mickiewiczs Universitet i Poznan; specialitet: klinisk psykologi
• Masterexamen i dietetik, Karol Marcinkowskis Medicinsk Universitet i Poznan

• Kurs i teknik för kognitiv beteendeterapi, Skolan för kognitiv beteendepsykoterapi (CBT) i Warszawa
• Studie av parterapi - Nedre Schlesiska psykoterapicenter i Wroclaw
• 1: a grads kurs i rationell beteendeterapi, Center för integrerad psykoterapi i Poznań
• School of Professional Coaching, Institut för Psychoeducation and Integral Development i Krakow

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

Under många år var hon anställd vid medicinska universitetet och kommunala sjukhuset i Franciszek Raszeja i Poznań. Hon skapade också Wielkopolskie Centrum för ätstörningar. Hon har många års erfarenhet, både i individuellt och grupparbete med patienter som är somatiskt sjuka, som upplever känslomässig kris, svårigheter i relationer eller interpersonliga relationer.

Hon har varit associerad med InviMed Kliniker sedan 2014, där hon tillhandahåller psykolog- och dietkonsultationer, genomför individuella och parterapier, psykoeducational workshops och stödgrupper. Hon genomför också många utbildningar, kurser, workshops och föreläsningar, både för patienter och yrkesverksamma. Hon är också en aktiv akademisk föreläsare och talare vid nationella och internationella konferenser.

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.