Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Vilken behandling är du intresserad av?

Välj behandling för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig.

 • In vitro-fertilisering (IVF)

  En behandling som innebär befruktning av ett ägg under laboratorieförhållanden utanför kvinnans kropp. Behandlingen innebär hormonstimulering. Sperma från en donator kan användas.

  Läs mer

 • IVF MED ÄGGDONATION

  En IVF-behandling som genomförs med donerade ägg. Donerade ägg befruktas under laboratorieförhållanden innan de placeras i livmodern. Sperma från en donator kan användas.

  Läs mer

 • INSEMINATION

  En enkel behandling där dina chanser att bli gravid ökar genom att specialbehandlad sperma placeras i livmodern. Kallas också för intrauterin insemination (IUI).

  Läs mer

 • FERTILITETSBEVARANDE ÅTGÄRDER

  Kvinnor kan frysa ner äggceller eller äggstocksvävnad för att med hjälp av IVF få barn flera år senare.

  Läs mer

Jag har jobbat här länge. Men efter behandlingen, när man får höra att det har gått vägen. Och ser familjen med den lilla ... Det är fantastiskt. Varje gång.
lukasz-sroka-invimed-poznan.jpgŁukasz Sroka, läkare, med.dr.

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.