Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Vad kostar provrörsbefruktning?

Bland dem som funderar på alternativ befruktning, brukar de vanligaste frågorna som dyker upp bland annat vara “vad kostar provrörsbefruktning”.

Vi vet att ett barns liv inte har ett pris, men allas förutsättningar är olika och därför svarar vi gladeligen på dina frågor kring kostnader av våra behandlingar.

Oberoende av din historia och som får dig att fundera på alternativ befruktning, så antar vi att du har en hög önskan om att få barn och starta din egen familj.

Vi på Invimed hjälper över 250 patienter varje dag på våra fem olika kliniker i Polen att bli gravida. Det må vara på ett annorlunda sätt, men också helt naturligt och underbart.

Vi är stolta över att kunna redovisa slående resultat som visar på att 89% blir gravida med hjälp av provrörsbefruktning hos oss och att vi hittills har hjälpt mer än 7000 barn till världen.

Med hjälp av bland annat provrörsbefruktning har vi fram till idag utgjort det första steget mot att hjälpa till att skapa nya fantastiska familjer. Vi tycker därför att vi har världens mest tacksamma yrke.

Varför du ska välja provrörsbefruktning hos Invimed

  • Hos oss blir hela 89% gravida

  • Vi har lång erfarenhet och stor kompetens

  • Vi erbjuder rimliga priser

  • En individuell behandlingsplan tas alltid fram

  • Behandling sker alltid på ditt egna språk för din trgghet

  • Våra kliniker är moderna med goda kommunikationsmöjligheter

Provrörsbefruktning till en rimlig kostnad

Att få ett barn man länge kämpat för är givetvis ovärdeligt. Men vi på InviMed kan erbjuda provrörsbefruktning till en resonabel kostnad och av den anledningen är våra behandlingar, i kombination med vår långa erfarenhet och resurser, på många vis betydligt mer fördelaktiga än vad de är i många andra länder i Europa.

Vad det kostar med provrörsbefruktning kan komma att variera beroende på dina individuella förutsättningar. I vår prislista kan du läsa om vilka utgångspriser vi tar för våra behandlingar. Ett mer exakt pris är lättare att fastslå under ett första möte efter genomförda undersökningar och fastslagen behandlingsplan.

Hos oss får du hjälp med provrörsbefruktning

Av erfarenhet vet vi att världsledande kompetens, beprövade metoder och individuellt bemötande kan övervinna de flesta av motgångar.

Det kan röra sig om blockerade äggledare, avsaknad av ägglossning, för tidigt infallen klimakterium eller låg fertilitet hos den manliga partnern. Oavsett hur det ser ut i just ditt fall, så är det din ambition om att få barn och bli förälder som spelar den viktigaste rollen.

Invimed har funnits sedan 2001 och i takt med att verksamheten expanderar blir även antalet lyckade fall fler. Sett till historien och antalet lyckade graviditeter gör att vi tillhör Europas toppskikt inom provrörsbefruktning.

Hos oss på InviMed erbjuds du personligt bemötande, trygghet och världsledande kompetens. Allt under ett och samma tak. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information angående vad provrörsbefruktning kostar.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Över 130 internationella par väljer InvidMed varje år.

IVF CLINIC AWARD 2017 - InviMed

Läs mer

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter

Se film