Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Vad kostar en IVF Behandling?

En av de vanligaste frågorna vi får är “vad kostar en IVF behandling”. Låt oss börja med att berätta om behandlingsmetoden och hur vi kan hjälpa dig.

Invimed grundades i Warszawa 2001 och har sedan dess tagit emot kvinnor och par från hela världen som på något vis har svårigheter med att bli gravida.

Med IVF behandling öppnas många dörrar. Med hjälp av denna behandling har vi bland annat kunnat hjälpa par och kvinnor som av någon anledning förblivit förädralösa.

Detta kan bero på en rad faktorer. Alltifrån låg fertilitet hos den manliga partnern, avsaknad av ägglossning eller tidigt klimakterium.

Men vi på InviMed vet att du, trots motgångar eller dåliga förutsättningar, har chans att få den familj du alltid har önskat. Sedan starten har vi arbetat med att uppfylla drömmar som dina och genom att genomgå en IVF behandling och assisterad befruktning kan de bli till verklighet.

Undrar du vad en IVF behandling kostar får du gärna ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Därför ska du välja InviMed

  • Hos oss blir 89% gravida
  • Vi har lång erfarenhet och stor kunskap
  • Resonabla priser
  • Behandlingsplanen är alltid individuellt utformad
  • Kontakt sker alltid på ditt eget språk
  • Moderna kliniker med bra läge och goda kommunikationsmöjlighet

En klinik med gott internationellt rykte som överträffar internationella standarder

InviMed är en fertilitetsklinik som erbjuder dig trygg och säker IVF behandling till en resonabel kostnad. Även fast ett barns liv inte har ett pris, så är vi stolta över att kunna öppna dörrarna för att fler ska kunna bli föräldrar och bygga sin egen familj.

Vad en IVF behandling kostar kan variera, men brukar kosta från 14.022 kronor med reservation för vissa förändringar. På InviMed tar vi alltid fram en individuell behandlingsplan och av den anledningen kan priserna komma att påverkas beroende på dina förutsättnignar för en lyckad IVF behandling med önskade resultat. Mer precisa kostnader talar vi närmare om när vi träffas.

Säker IVF behandling till en rimlig kostnad

IVF (in vitro-fertilisering) är världens mest populära fertilitetsbehandling med över 1,5 miljon genomförda behandlingar per år där vi kan redovisa hela 89% lyckade graviditeter. Sett till antalet framgångsrika behandlingar klassas vi som ett av Europas bästa alternativ.

InviMed är en ständigt utvecklande organisation som sedan starten 2001 har expanderat till fem moderna kliniker runt om i Polen med goda kommunikationsförbidndelser. Samtliga av våra faciliteter är naturligtvis utrustade för att leva upp till den rådande  världsledande standard där vi kan utföra avancerade fertilitetsbehandlingar.

Har du ytterligare frågor och funderingar över vad en IVF behandling kostar är du hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss på InviMed så berättar vi gärna mer. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Över 130 internationella par väljer InvidMed varje år.

IVF CLINIC AWARD 2017 - InviMed

Läs mer

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.

Se film