Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Provrörsbefruktning Utomlands

Många drömmer om att i framtiden starta en familj, men långt ifrån alla har möjligheten att på egen hand välja att skaffa barn. Oavsett dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och möjligheter för att få barn på ett traditionellt sätt har vi på Invimed en lösning för dig.

Ta kontakt med oss om du har några som helst frågor eller funderingar kring provrörsbefruktning utomlands. Vi ser till att alltid bemöta dig på bästa sätt, från början till slut. Välkommen!

Framgångsrik och säker provrörsbefruktning utomlands

Svenska regelverk förhindrar tillgängligheten i alternativa lösningar – därför väljer många att söka sig utomlands för provrörsbefruktning. Vi på Invimed har i 14 år hjälp kvinnor och par över hela världen att uppfylla sina drömmar och sett till antalet lyckade behandlingar är vi en av de mest framgångsrika klinikerna för provrörsbefruktning utomlands.

Läs också:Äggfrysning – vad är det?

Hos oss blir 89 % av alla våra patienter gravida, en siffra som visar prov på medicinsk expertis och att vi med lyhördhet alltid tar hänsyn till det individuella fallet.

Bästa möjliga förutsättningarna att få barn

Med oss kan du alltid känna dig trygg med att få de bästa möjliga förutsättningarna. På Invimed i Polen samsas internationellt erkända läkare som tillsammans har över 85 års erfarenhet från branschen, och som totalt sett har de hjälpt över 7000 barn till världen!

Läs också:Graviditet efter IVF med äggdonation

Olika former av provrörsbefruktning är en beprövad metod som i många fall leder till lyckade resultat. På våra kliniker i Polen hjälper vi dig att hitta en lösning som helt och hållet är anpassad efter dina behov. Välkommen!

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Över 130 internationella par väljer InvidMed varje år.

IVF CLINIC AWARD 2017 - InviMed

Läs mer

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.

Se film