Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Pris IVF Behandling

Här kan du läsa mer om vårt pris för IVF behandling. När funderar över behandling brukar en av de första funderingarna man ställer sig vara gällande just kostnaden.

IVF (In vitro-fertilisering) är den mest populära fertilitetsbehandlingen i världen med över 1,5 miljon genomförda behandlingar varje år där vi på InviMed kan redovisa 89% framgångsrika graviditeter. Sett till antalet lyckade behandlingar så klassas vi som ett bland Europas bästa kliniker inom kategorin.

Vår organisation är under ständig utveckling och har sedan starten 2001 expanderat till fem moderna kliniker med olika lägen i Polen. Samtliga med goda kommunikationsförbindelser som underlättar för våra patienter att ta sig till och från våra kliniker. Alla våra faciliteter är givetvis fullt utrustade för att leva upp till den världsledande standarden så att vi kan utföra avancerade fertilitetsbehandlingar utan komplikationer.

Har du ytterligare funderingar över vårt pris för IVF behandling får du gärna höra av dig till oss så berättar vi mer.

Därför är InviMed ett bra alternativ

  • Hos oss blir 89% gravida
  • Vi har lång erfarenhet och stor kunskap
  • Rimligt pris
  • Behandlingsplanen är alltid utformad efter individ
  • Kontakt sker alltid på ditt eget språk
  • Moderna kliniker med bra läge och goda kommunikationsmöjlighet

Läs också:IVF efter 40

Trygg och säker IVF behandling till ett överkomligt pris

InviMed är en fertilitetsklinik med ambitionen att erbjuda dig trygg och säker IVF behandling till ett överkomligt pris.

Vi vet att ett barns liv inte har ett pris, men vi är mycket stolta över att vi har öppnat dörrarna för att förverkliga fler drömmar så att fler ska kunna bli föräldrar och starta familj.

Priset för en IVF behandling kan variera, men utgångspunkter ligger på 14.022 kronor med reservation för eventuella förändringar. Våra läkare tar alltid fram en individuell behandlingsplan och kan av den anledningen komma att påverka priset beroende på dina unika förutsättningar för en lyckad IVF behandling. Mer exakta kostnader är något vi kommer att tala närmare om tillsammans under konsultation.

Våra kliniker överträffar internationella standarder med ett gott internationellt renommé

Dörrarna för Invimeds första klinik i Warszawa öppnades 2001. Sedan dess har vi tagit emot par och kvinnor från hela världen som av olika anledningar har svårigheter med att bli gravida eller förblivit föräldralösa.

Med IVF behandling har vi genom åren kunnat hjälpa par där låg fertilitet har varit ett problem samt kvinnor som för tidigt infallit i klimakterium och kvinnor med utebliven ägglossning.

Men av erfarenhet vet vi att alla har chansen att få den familj som man alltid har önskat. Vi arbetar med att förverkliga drömmar som dina och med hjälp av IVF behandling blir det möjligt. 

Är det något speciellt du har funderingar kring eller önskar du mer närmare information angånde pris på vår IVF behandling är du hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss på InviMed. Vi besvarar dina frågor och berättar det du behöver veta för att känna dig trygg. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Över 130 internationella par väljer InvidMed varje år.

IVF CLINIC AWARD 2017 - InviMed

Läs mer

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.

Se film