Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

IVF pris, kostnad - Vi hjälper dig!

Har du funderat på IVF behandling och dess kostnad? Till vår IVF klinik i Polen vänder sig kvinnor och par som på ett eller annat sätt har svårigheter med att bli gravida. Det kan bero på alltifrån avsaknad av ägglossning, låg fertilitet hos den manliga partnern eller vid tidigt klimakterium.

Vi vet att du trots dåliga förutsättningar och motgångar har en chans att få den framtida familj du önskar. Vi på Invimed har nämligen i över 14 år arbetat med att uppfylla drömmar, genom att med hjälp av assisterad befruktning sätta fler önskade barn till världen.

Ta kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar, som exempelvis vad vi har för pris på våra IVF behandlingar.

IVF klinik med gott internationellt rykte

Invimed är en fertilitetsklinik som erbjuder trygga och säkra IVF behandlingar till en rimlig kostnad. Även om ett barns liv inte har något pris är vi stolta över att kunna öppna dörrarna för att fler ska kunna bli föräldrar.

Hos oss samsas dessutom ett vårdteam som med över 85 års samlad erfarenhet har all den expertis och kompetens som krävs för att kunna erbjuda ett lyckat resultat. Sett till antalet framgångsrika behandlingar klassas vi som ett av Europas bästa alternativ, hos oss blir 89 % av alla patienter gravida!

IVF behandling till rimlig kostnad

Invimed lever upp och överträffar alla de krav och standarder som ställs av internationella organisationer. Vi är en ständigt utvecklande organisation som sedan starten 2001 har vuxit till fem kliniker på olika platser i Polen.

Samtliga faciliteter är utrustade för att leva upp till en världledande standard där vi kan utföra alla avancerade fertilitetsbehandlingar. För att vi inte ska stöta på några som helst hinder talar givetvis våra samordnare såväl svenska som engelska.

Vänd dig till oss när du vill utföra en IVF behandling till ett rimligt pris. Välkommen!

Det är en fröjd att arbeta med ett team av proffs som jag kan lita på. Vad vi än behöver göra för att hjälpa patienten så vet jag att varje steg i processen genomförs med den omsorg och skicklighet som man kan vänta sig av de allra bästa läkarna och sköterskorna.
dorota-kuka-panasiuk-invimed-katowice.jpgDorota Kuka-Panasiuk, läkare, med.dr.

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter