Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Invitro, Polen - Vi hjälper dig!

Söker du efter en professionell klinik för invitro i Polen? Har du försökt bli gravid men inte lyckats? Vi heter InviMed och är ett nätverk av ledande fertilitetskliniker i Polen. Många av våra patienter kommer till oss för att de har misslyckats med att bli gravida på annat håll, och de upptäcker att vi erbjuder mer avancerade evidensbaserade lösningar än andra kliniker.

Vi erbjuder dig hjälp med äggdonationer och fertilitetsbehandlingar som intrauterin insemination (IUI), ICSI behandlingar, koordinerar ägg- och spermadonationer och in vitro i Polen. Vi garanterar att vi använder de senaste diagnos- och behandlingsmetoderna som finns på marknaden.

Vårt resultat för till exempel IVF är 43 %, vilket är högt jämfört med genomsnittsvärdet för Europa (29,9%). Detta gör att vi kan kallas oss experter på invitro i Polen. Vårt team består av gynekologer, androloger, urologer, endokrinologer, embryologer och psykologer samt en svensk patientkoordinator som hjälper dig med det praktiska innan, under och efter din behandling.

Läs också: Varför välja ivf?

Därför ska du genomgå in vitro i Polen

När vi genomför in vitro på våra klinker i Polen garanterar vi dig den bästa behandlingen. Våra kliniker och laboratorier använder den senaste tekniska utrustningen på marknaden och våra kliniker har genomgående varit rankade bland de bästa fertilitetsklinikerna i Polen.

En av anledningarna till att vi bedriver så framgångsrika kliniker inom in vitro i Polen är vår ständiga nyfikenhet och vilja att utvecklas och bli bäst. Vårt team av läkare är i framkant i förutseende avancerad reproduktionsteknik och behandlingar. Vi satsar på kompetensutveckling och vidareutbildning av vår medicinska personal och vi deltar kontinuerligt i internationella konferenser, där våra läkare utbyter kunskap med specialister från hela världen.

Lång erfarenhet inom Invitro i Polen

InviMed har hjälpt över 3500 par sedan starten år 2002 att bli gravida och föda friska barn. Med våra professionella metoder har tusentals efterlängtade barn kommit till världen. Så vad väntar du på? Du behöver inte kämpa längre, vi hjälper dig på ett konfidentiellt, professionellt och omtänksamt sätt. Hos oss får du den hjälp du behöver.

Läs också:IVF utomlands

Har du frågor kring hur in vitro i Polen går till, vad det kostar, vilka metoder som finns och vad du kan förvänta dig? Då ska du ta kontakt med oss på InviMed. Hör av dig redan i dag – vi ser framemot att hjälpa dig att uppfylla din dröm om att få barn.

Den avancerade teknik som används vid InviMeds laboratorier gör att jag kan utveckla min yrkeskapacitet fullt ut. Och på så sätt få de bästa resultaten i infertilitetsbehandlingar med hjälp av olika tekniker för assisterad befruktning.
ricardo-faundez.jpgRicardo Faúndez, läkare, med. dr. chef för embryologilaboratoriet

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter