Tryck på ENTER för att söka
Stäng av

Provrörsbefruktning Utomlands

Många drömmer om att i framtiden starta en familj, men långt ifrån alla har möjligheten att på egen hand välja att skaffa barn. Oavsett dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och möjligheter för att få barn på ett traditionellt sätt har vi på Invimed en lösning för dig.

Ta kontakt med oss om du har några som helst frågor eller funderingar kring provrörsbefruktning utomlands. Vi ser till att alltid bemöta dig på bästa sätt, från början till slut. Välkommen!

Framgångsrik och säker provrörsbefruktning utomlands

Svenska regelverk förhindrar tillgängligheten i alternativa lösningar – därför väljer många att söka sig utomlands för provrörsbefruktning. Vi på Invimed har i 14 år hjälp kvinnor och par över hela världen att uppfylla sina drömmar och sett till antalet lyckade behandlingar är vi en av de mest framgångsrika klinikerna för provrörsbefruktning utomlands.

Hos oss blir 89 % av alla våra patienter gravida, en siffra som visar prov på medicinsk expertis och att vi med lyhördhet alltid tar hänsyn till det individuella fallet.

Bästa möjliga förutsättningarna att få barn

Med oss kan du alltid känna dig trygg med att få de bästa möjliga förutsättningarna. På Invimed i Polen samsas internationellt erkända läkare som tillsammans har över 85 års erfarenhet från branschen, och som totalt sett har de hjälpt över 7000 barn till världen!

Olika former av provrörsbefruktning är en beprövad metod som i många fall leder till lyckade resultat. På våra kliniker i Polen hjälper vi dig att hitta en lösning som helt och hållet är anpassad efter dina behov. Välkommen!

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.