Tryck på ENTER för att söka
Stäng av

Provrörsbefruktning Kostnad

Har du funderat på provrörsbefruktning och dess kostnad? Oavsett vad som får dig att vilja ta reda på mer om alternativ befruktning antar vi att du har en dröm om att få barn. Varje dag hjälper vi på Invimed över 250 patienter på fem olika kliniker i Polen att bli gravida – på ett annorlunda men helt naturligt sätt.

Fram till idag har vi bland annat med hjälp av provrörsbefruktning utgjort det första steget mot att skapa tusentals nya familjer. Därför har vi världens mest tacksamma yrke.

Vi hjälper dig med provrörsbefruktning

Beprövade metoder, världsledande kompetens och individuell service kan vinna över de allra flesta motgångarna. Oavsett om det rör sig om ett tidigt infallen klimakterium, blockerade äggledare, avsaknad av ägglossning eller låg fertilitet hos den manliga partnern spelar din ambition om att få barn den viktigaste rollen.

Vi ser fram emot att bli kontaktad av dig när du vill ha reda på mer om provrörsbefuktning och kostnad hos oss på Invimed.

Provrörsbefruktning till en överkomlig kostnad

Även om ett barn givetvis är ovärdeligt kan vi erbjuda provrörsbefruktning till en rimlig kostnad, därför är våra behandlingar på många sätt betydligt mer fördelaktiga än i de flesta andra länder i Europa. Allt sker i våra toppmoderna faciliteter och utförs av proffs med över 85 års samlad erfarenhet.

Invimed har funnits sedan 2001 och i takt med att vår verksamhet växer och utvecklas blir också antalet lyckade fall fler. Sett till historien blir 89 % av alla våra patienter gravida, vilket tillhör Europas toppskikt. När du gör en provrörsbefruktning hos oss vet du att kliniken överträffar alla de standarder och krav som ställs av samtliga internationella organisationer. På så vis kan du vara trygg i våra händer.

Vänd dig till oss på Invimed när du vill ha reda på mer om vår provrörsbefruktning, och dessutom få ett rimligt förslag på kostnad. Välkommen!

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.