Tryck på ENTER för att söka
Stäng av

IVF utomlands

Slipp långa kötider, krångliga regler och höga priser – gör IVF utomlands hos oss på InviMed. InviMed är ett nätverk av ledande fertilitetskliniker i Polen och vi erbjuder moderna tester och behandlingar med de bästa specialisterna inom området. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap har vi på InviMed blivit internationellt kända som en ledande aktör inom reproduktionsmedicin. Tack vare den medicinskt höga nivån på våra behandlingar har vi uppnått de högsta nivåerna i Europa för klinisk graviditet för kvinnor i olika åldersgrupper.

Förutom åldersbegränsningar, långa väntetider och höga kostnader är också metoderna i Sverige ­begränsade. Det finns många fördelar med att göra IVF utomlands för dig som drömmer om att få barn. Vårt mål är att hjälpa alla oavsett förutsättningar eller relationsstatus att få uppleva lyckan i att få bilda familj. Därför erbjuder vi dig de senaste teknikerna, behandlingarna och metoderna.

Vi på InviMed är specialister på IVF utomlands. Många av våra patienter söker sig till oss för att de har misslyckats med att bli gravid på annat håll och upptäcker att vi erbjuder mer avancerade evidensbaserade lösningar än andra kliniker. Vi garanterar att vi använder de senaste diagnos- och behandlingsmetoderna som finns på marknaden. Vårt resultat för IVF är 43 %, vilket är högt jämfört med genomsnittsvärdet för Europa (29,9%).

Fördelarna med IVF utomlands

Vi har hjälpt 3500 par sedan starten 2002 med IVF utomlands. Tusentals barn har kommit till världen tack vare våra metoder. Vårt team av läkare är av toppklass och i framkant inom avancerad reproduktionsteknik. Med stora satsningar inom kompetensutveckling och vidareutbildning av vår medicinska personal kan vi alltid erbjuda dig de bästa läkarna och vårdpersonal och vi deltar kontinuerligt i internationella konferenser, där våra läkare utbyter kunskap med specialister från hela världen.

Vårt mål är att hjälpa alla som vill få familj att lyckas och ge stöd på ett konfidentiellt, professionellt och omtänksamt sätt. Vårt tillmötesgående och vår diskretion har hjälpt oss att få förtroende bland våra patienter. Vårt enastående team av gynekologer, androloger, urologer, endokrinologer, embryologer och psykologer samt en svensk patientkoordinator hjälper dig med det praktiska innan, under och efter din behandling.

Så vad väntar du på? Hör av dig till oss redan idag för att få svar på dina frågor och få veta mer om vilka möjligheter du har med IVF utomlands. Vi hjälper dig att uppfylla din dröm om att skapa en familj.

Välkommen till InviMed!

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.