Tryck på ENTER för att söka
Stäng av

Donera ägg utomlands

Vill du veta mer om äggdonation som metod för att uppfylla dina drömmar om att bli gravid och bilda en egen familj? Då rekommenderar vi dig att vända dig till oss på InviMed. Vi är en trygg klinik som erbjuder hjälp med att donera ägg utomlands.

Vi är ett nätverk av ledande fertilitetskliniker i Polen och vi erbjuder moderna tester och behandlingar med de bästa specialisterna inom området. Tack vare den medicinskt höga nivån på behandlingarna har vi på InviMed uppnått de högsta nivåerna i Europa för klinisk graviditet för kvinnor i olika åldersgrupper.

Vi erbjuder dig som har problem att bli gravid att testa vårt äggdonationsprogram. Genom att andra donerar ägg utomlands kan du helt anonymt få äggceller (oocyter) av hög kvalitet från godkända givare. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga chans att bli gravid och så småningom bli mamma.

Så här går det till att donera ägg utomlands

Har du fått diagnosen att du helt saknar egna ägg (oocyter), har för få ägg eller ägg som är olämpliga av genetiska skäl? Vi har hjälpt tusentals barn att komma till världen genom våra professionella metoder sedan vi startade 2002. Vår långa erfarenhet och kunskap gör att vi kan kalla oss experter på metoder att donera ägg utomlands.

När du letar efter en professionell klinik för donation av ägg utomlands ska du vända dig till oss på InviMed. Alla våra kliniker drivs i enlighet med strikt lagstiftning, däribland högsta EU-standard. Vårt team av läkare är i framkant inom förutseende avancerad reproduktionsteknik och behandlingar. Vår framgång är att vi satsar mycket på kompetensutveckling och vidareutbildning av vår medicinska personal och vi deltar kontinuerligt i internationella konferenser, där våra läkare utbyter kunskap med specialister från hela världen.

På InviMed garanterar vi fullständig sekretess när du ska ta emot donerade ägg utomlands. Vårt mål är att hjälpa dem som behöver hjälp med sin fertilitet och att stödja människor på ett konfidentiellt, professionellt och omtänksamt sätt. Självklart har vi svensk tolk och vi kan dessutom erbjuda dig de första besöken på vår klinik i Sverige allt för att hålla nere dina resekostnader. Vårt team består av gynekologer, androloger, urologer, endokrinologer, embryologer och psykologer samt en svensk patientkoordinator som hjälper dig med det praktiska innan, under och efter din behandling.

Vill du veta mer om metoden att donera ägg, utomlands? Tveka inte att ta kontakt med oss.

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.