Tryck på ENTER för att söka
Stäng av

Bästa IVF Kliniken utomlands

Vill du förverkliga din dröm om barn och familj? Letar du efter den bästa IVF kliniken utomlands? Då ska du vända dig till oss på InviMed.

Vi är ett nätverk av ledande fertilitetskliniker i Polen och vi erbjuder moderna tester och behandlingar med de bästa specialisterna inom deras område. Att välja den bästa IVF kliniken utomlands för just dig är ett oerhört viktigt och svårt val.

Vi vet hur det känns att kampas med ofrivillig barnlöshet och vårt mål är att hjälpa alla som vill skaffa familj att lyckas samt att ge stöd på ett konfidentiellt, professionellt och omtänksamt sätt. Vårt tillmötesgående sätt och diskretion har hjälpt oss att få förtroende bland våra patienter. Kanske har du försökt att bli gravid i många år utan resultat.

Alltfler barnlösa par söker sig till oss. Orsaken till detta är att det är brist på ägg- och spermadonationer för vissa grupper av patienter. När du väljer oss som din klinik kan du vara säker på att dina behov tillgodoses. Många av våra patienter kommer till oss för att de har misslyckats med att bli gravid på annat håll, och de upptäcker att vi erbjuder mer avancerade evidensbaserade lösningar än andra kliniker.

Tack vare den medicinskt höga nivån på våra behandlingar har vi uppnått de högsta nivåerna i Europa för klinisk graviditet för kvinnor i olika åldersgrupper.

Här hittar du den bästa IVF kliniken utomlands

Med lång erfarenhet och gedigen kunskap kan vi med stolthet kallas oss en av de bästa IVF klinikerna utomlands. Vi har hjälpt tusentals föräldrar att få barn sedan starten 2002. Vårt team av läkare är i framkant inom avancerad reproduktionsteknik och behandlingar och vi är internationellt välkända som ledande inom reproduktionsmedicin.

Som den bästa IVF kliniken utomlands har vi genomgående varit högt rankade. Vår framgång är att vi satsar mycket på kompetensutveckling och vidareutbildning av vår medicinska personal. Vi deltar kontinuerligt i internationella konferenser, där våra läkare utbyter kunskap med specialister från världens alla hörn.

Läs också:In vitro i Polen

Vårt team består av gynekologer, androloger, urologer, endokrinologer, embryologer och psykologer samt en svensk patientkoordinator som hjälper dig med det praktiska innan, under och efter din behandling.

Vårt fokus är att ge dig personlig service och högsta kvalitet på alla behandlingar. Du kan sluta leta efter den bästa IVF kliniken utomlands – ta kontakt med oss direkt så hjälper vi dig att uppfylla dina familjedrömmar.

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.