Tryck på ENTER för att söka
Stäng av

Assisterad befruktning

På Invimed arbetar vi med olika former av assisterad befruktning. Vi arbetar också med att skapa nya familjer, genom att hjälpa ofrivilligt barnlösa i hela världen med att bli gravida.

På våra kliniker i Polen tar vi varje dag emot över 250 patienter och totalt sett har det hittills med vår assistans fötts ungefär 13 000 barn. Beprövade metoder, världsledande kompetens och ett finslipat arbetssätt gör att vi kan lova en 89 % chans till ett lyckat resultat.

Det sätter Invimed i framkant bland alla fertilitetskliniker i hela Europa och gör oss till ett naturligt val när du söker hjälp med assisterad befruktning.

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Oavsett om du söker konsultation, vill ha svar på frågor eller snarast vill boka in en tid för ditt första besök.

Assisterad befruktning utifrån dina behov och förutsättningar

Vi tycker att alla som har en dröm om att starta familj ska få chansen, vi tror också att det är ni som skulle bli de absolut bästa föräldrarna. Men ibland är det inte alltid riktigt så lätt. Dåliga förutsättningar och andra omständigheter skapar motgångar.

Det kan röra sig om alltifrån ett tidigt infallen klimakterium, till blockerade äggledare, avsaknad av ägglossning eller låg fertilitet hos den manliga partnern. Det är då Invimed hjälper dig med assisterad befruktning. Som erkänd och uppskattad fertilitetsklinik i Polen har vi kompetens för avancerade fertilitetsbehandlingar med resultat.

Kontakta oss angående assisterad befruktning

Oavsett din situation hittar vi tillsammans en lösning som möter dina särskilda behov. Sedan vi startade vår första klinik i Warszawa år 2001 har vi nu utökat dem till fem stycken på olika platser runtom i Polen.

Det ger oss möjligheten att prioritera en flexibel och effektiv vård till ett rimligt pris och utan några väntelistor. På så sätt blir du alltid bemött på det sätt du önskar.

Ta kontakt med Invimed när du vill veta mer om assisterad befruktning. Välkommen!

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.