Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Laserbehandling MonaLisa Touch

Rehabilitering efter förlossning, samt hjälp vid urininkontinens och förändringar i samband med övergångsåldern.

Pris för behandling inklusive läkarkonsultation – från 900 PLN.

En laserbehandling som hjälper dig att återfå spänst i vaginan, minska dess storlek samt förbättra dess hydratisering.

Energin från lasern värmer den vaginala slemhinnan och kollagenet som finns i dess vävnader. Under påverkan av hög värme krymper kollagenfibrer och nya produceras, vilket stimulerar vaginan till återställande. Vaginan blir trängre och mer elastisk. Behandlingen ger en kontraktion av vaginan, återuppbygger slemhinnan samt reducerar problem med urininkontinens – utan kirurgiskt ingrepp.

Steg för steg:

Läkaren beslutar om behandling efter undersökning av ett aktuellt cytologiprov. Laserbehandlingen MonaLisa Touch genomförs med hjälp av en laser försedd med scanner som läkaren för in i vaginan. Lasern bearbetar slidväggarna och orsakar mikroskador i slemhinnan, vilket resulterar i att nya celler och körtlar bildas och att vaginans slemhinna återuppbyggs.

Hur känns behandlingen:

Behandlingen är smärtfri och kräver ingen bedövning eller rehabilitering. Efter cirka tre dagar kan patienten återgå till sexuell aktivitet.

 

Jag älskar att göra det här. Det jag är bra på. Och att samtidigt göra människor lyckliga, det är verkligen grädden på moset.
dr-n-med-beata-makowska-invimed-gdynia.jpgBeata Makowska, läkare, med.dr.

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.