Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Vad innebär konstgjord befruktning?

Konstgjord befruktning eller assisterad befruktning är olika sorters fertilitetsbehandlingar som hjälper dig som har det svårt att bli gravid på egen hand. Detta med hjälp utav olika sorters tekniker som vi på InviMed kan erbjuda.

Beroende på situation och behov så passar behandlingarna olika bra. Hos oss på InviMed får du hjälp med den assisterade befruktningen som passar din situation bäst. Vi är kostnadseffektiva och ligger i topp sett till lyckade resultat i Europa.

Olika typer av konstgjord befruktning

Vi på InviMed erbjuder olika typer av konstgjord befruktning beroende på situation och behov. Vi ser till att ta fram den bästa behandlingen för just dig och guidar dig genom hela processen.

Vi erbjuder insemination där sperma förs in i livmodern vid tiden då kvinnan har ägglossning. Det är den enklaste konstgjorda befruktningen som är till för alla typer av problem eller anledningar. Insemination är en konstgjord befruktning som är smärtfri, enkel och som bara tar några minuter.

Vi erbjuder olika typer av IVF-behandlingar (in vitro-fertilisering) med egna ägg eller med äggdonation eller embryodonation om kvinnans äggceller inte är funktionella. IVF-behandlingen är den mest populära konstgjorda befruktningen i världen med över 1,5 miljon genomförda behandlingar per år. Att genomgå en IVF-behandling som konstgjord befruktning med egna ägg hjälper dig som har blockerade äggledare, saknad ägglossning eller låg fertilitet.

Väljer du en konstgjord befruktning i form av äggdonation  i din IVF-behandling så har du oftast redan genomgått ett par IVF-behandlingar med dina egna ägg. Den här assisterade befruktningen är vanligast för kvinnor som exempelvis genomgått ett kirurgiskt ingrepp eller som är i det tidiga klimakteriet.

På våra InviMed-kliniker har du även möjlighet att frysa ner ägg eller frysa ner spermier för att i framtiden genomgå en konstgjord befruktning. Det görs för dig som vill försöka bli gravid längre fram i tiden. Detta på grund av exempelvis en cancerbehandling som skadar könscellerna eller en äggstocksoperation. Med vår snabba konserveringsteknik slipper du få iskristaller i dina ägg och din sperma vilket bevarar kvalitén och ökar chanserna för ett lyckat resultat i den assisterade befruktningen.

Läs också: Graviditet efter IVF medäggdonation

Vi finns här för dig och tillsammans kan vi skapa liv till världen. Boka ditt besök via vårt frågeformulär redan idag!

Fördelar med InviMed-kliniker:

  • Alltid tillgänglig och hjälpsam personal
  • Certifierade och uppskattade internationellt
  • Tar fram den bästa konstgjorde befruktningen för just din situation
  • Mest kostnadseffektiva behandlingar i Europa
  • Medicinskt team med över 85 års erfarenhet

Pris på konstgjord befruktning

Vi på InviMed erbjuder stolt den mest kostnadseffektivaste konstgjorda befruktningen i Europa. Du kan med en konstgjord befruktningsbehandling hos oss spara tusentals kronor i jämförelse med kliniker i andra länder och dessutom med bästa möjliga resultat.

I vår prislista kan du ta del utav exakta priser för en rad olika konstgjorda befruktningar och känna dig trygg med att inga dolda kostnader tillkommer. För rådfrågning om behandling för just din situation är du välkommen att kontakta oss på (+48) 734 175 122 alternativt via vårt frågeformulär. Vi hjälper dig att ta fram den lämpligaste assisterade befruktningen.

Vi hjälper dig med ditt val av assisterad befruktning!

Har du frågor eller funderingar kring din situation och behandling? Vår personal är alltid tillgänglig för att hjälpa och guida dig genom den konstgjorda befruktningen.

Ställ dina frågor och boka ditt läkarbesök på vår hemsida redan idag så besvarar vi dig inom en arbetsdag med den lämpligaste lösningen för just dig.

Det går också bra att nå oss på telefon (+48)734 175 122 där vår professionella och hjälpsamma personal är tillgänglig för dig.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Över 130 internationella par väljer InvidMed varje år.

IVF CLINIC AWARD 2017 - InviMed

Läs mer

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.

Se film

Se alla