Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Robert Gizler - GYNEKOLOG,OBSTETRIKER

Robert
Gizler
Med.dr., fil.dr.

GYNEKOLOG
OBSTETRIKER
MEDICINSK CHEF

Erfarenhet

Utbildning

1992: Examen vid Medicinska universitetet i Warszawa, medicinska fakulteten
2000: Specialisering inom obstetrik och gynekologi, andra graden

Erfarenhet och kliniskt arbete

Robert började sin yrkesbana på avdelningen för strålbehandling vid Nedre Silesiens onkologiska center (1992-1994). Därefter arbetade han på den gynekologiska avdelningen vid A. Falkiewicz-sjukhuset i Wrocław (1994-2006) och på Medicovers medicinska center i Wrocław som gynekolog 2000-2008). 

Under perioden 2004- 2005 var Robert chef vid USG-centret på A. Falkiewicz-sjukhusets avdelning för gynekologi och obstetrik.

Robert har certifikat inom ultraljudsundersökning i gynekologi och obstetrik från Polska Gynekologiska Sällskapet. Han har även deltagit i kurser i prenatal diagnostisering vid Foetal Medicine Foundation. Andra områden som Robert är intresserad av är diagnostisering och behandling av infertilitet samt IT inom sjukvården.

Medicinsk chef för InviMeds klinik i Wrocław sedan 2006. 

Medlemskap i vetenskapliga sällskap
PTG – Polska Gynekologiska Sällskapet
ESHRE – European Society of Human Reproduction and Embryology
PSRM – Polska föreningen för fortplantningsmedicin

Det är ett fantastiskt privilegium att få arbeta med den allra bästa utrustningen. Våra kliniker och laboratorier använder den senaste, mesta avancerade medicinska utrustning och teknik som finns. Pålitligheten i våra laboratorietester och kliniska resultat kontrolleras och certifieras kontinuerligt av European Society of Human Reproduction and Embryology.
bartlomiej-wojtasik-invimed-wroclaw.jpgBartłomiej Wojtasik, laboratoriechef ESHRE, klinisk embryolog

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.